Matador Verstappen temt jagende Norris en zegeviert in amusante Grote Prijs van Spanje

Uno, dos, tres. Max Verstappen heeft voor het derde jaar op een rij de Grote Prijs van Spanje op zijn naam geschreven. In het zonnige Barcelona rekende de wereldkampioen af met Lando Norris, die zijn jacht op een tweede plek zag stranden. Lewis Hamilton vervolledigde het Spaanse podium. 

Meer krantenkoppen in België

Arnaud De Lie verovert Belgische driekleur op BK wielrennen, Tim Merlier is zesde

Arnaud De Lie (Lotto Dstny) heeft zich zondag in Zottegem voor het eerst in zijn carrière tot Belgisch kampioen wielrennen gekroond. Na 216,7 kilometer was de 22-jarige Ardennees de snelste van een uitgedund peloton. Topfavoriet Jasper Philipsen werd tweede.
The post Arnaud De Lie verovert Belgische driekleur op BK wielrennen, Tim Merlier is zesde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kortrijk Spurs heeft met Bram Bogaerts nieuwe aanwinst: “House of Talents is ambitieus”

Bram Bogaerts gaat zijn achtste BNXT-seizoen in, na vier jaar Kangoeroes en drie jaar bij Liège Basket. Vanaf eind juli krijgt hij een vaste stek in de regio, waarin hij hoopt met Kortrijk Spurs een aardig basketseizoen te spelen. Ervaring en multi-inzetbaarheid, die kwaliteiten typeren hem.
The post Kortrijk Spurs heeft met Bram Bogaerts nieuwe aanwinst: “House of Talents

Lees meer »

Zus van koningin Mathilde debuteert als actrice: “Ik wilde mijn angsten overwinnen”

Hélène d’Udekem d’Acoz (44), zus van koningin Mathilde, heeft een opvallende carrièrewissel gemaakt. De gewezen advocate debuteert als actrice. Het eerste toneelstuk waarin ze de hoofdrol speelt, gaat vanavond in première op het hoog aangeschreven festival van Avignon in Frankrijk. Een opvallende zet voor de gravin, die naar eigen zeggen aan een bijna verlammende verlegenheid lijdt.

Lees meer »

Stad zet Eendracht Aalst uit stadion en jeugdcomplex: “Zo leid je geen club, zo is voetbal geen feest”

De stad Aalst heeft de beheersovereenkomst met voetbalclub Eendracht Aalst voor zowel het jeugdcomplex Zandberg als het Pierre Cornelisstadion beëindigd. Dat besluit is met unanimiteit genomen door de Aalsterse gemeenteraad. “Nu alles wijst in de richting van degradatie, werken we aan een alternatief plan”, aldus burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) en schepen van Sport Matthias De Ridder (N-VA).

Lees meer »