Man overleden na val uit raam in Gent

In Gent is zondag een man overleden nadat hij uit het raam was gevallen.

 

Meer krantenkoppen in België

Freinetschool De Bonte Specht in Roeselare heet voortaan Fiora: “Nieuwe naam en nieuw logo moeten voor wat meer naambekendheid zorgen”

Freinetschool De Bonte Specht langs de Honzebroekstraat in Roeselare heet voortaan freinet Fiora. “Met de nieuwe naam en een nog mooiere en groenere site willen we de school extra in de kijker zetten”, aldus directrice Bieke Casteleyn.
The post Freinetschool De Bonte Specht in Roeselare heet voortaan Fiora: “Nieuwe naam en nieuw logo moeten voor wat meer naambekendheid zorgen”

Lees meer »

Marine Le Pen stelt bevoegdheid van president over het leger in vraag

Op drie dagen van de eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk, stelt Marine Le Pen van de extreemrechtse partij RN de bevoegdheid van de president over het leger in vraag. Volgens haar is de titel van “opperbevelhebber” louter een eretitel, maar is het uiteindelijk de premier die de touwtjes in handen houdt.

Lees meer »

Tien vragen die leerlingen op hun scherm kregen bij de Vlaamse toetsen: hoe goed scoort u?

Voor het eerst legden alle leerlingen uit het vierde leerjaar en het tweede middelbaar centrale toetsen af. De resultaten van de nulmeting maken opnieuw duidelijk dat er nog heel wat uitdagingen zijn in ons onderwijs. Vooral voor begrijpend lezen en het oplossen van wiskundige problemen lagen de scores bijzonder laag. Hieronder vindt u tien vragen die leerlingen op hun scherm

Lees meer »

Voetbalploegen G-Black Devils United uit Jabbeke nemen afscheid van hun oprichter Kurt: “Een man met een gouden hart”

Kurt Myny, medeoprichter van de G-voetbalploegen Black Devils United uit Jabbeke is onverwachts overleden. Kurt, afkomstig uit Diksmuide zette zich jarenlang in voor de voetbalploegen. “Hij deed werkelijk alles voor onze gasten: training geven, urenlang rondrijden om hen op te pikken en terug te brengen. Kurt was een man met een gouden hart. Helaas is hij veel te vroeg van

Lees meer »

“Een moment van reflectie en bezinning”: Diksmuidelingen fietsen vanaf volgende week naar Compostela voor het goede doel

Elf mensen, onder wie twee vrouwen, vertrekken op zaterdag 6 juli vanuit Sint-Jacobs-Kapelle bij Diksmuide naar Compostela. “We fietsen niet zomaar, maar doen dit voor het goede doel: twee scholen voor bijzonder onderwijs in onze regio”, vertelt Jef Boone.
The post “Een moment van reflectie en bezinning”: Diksmuidelingen fietsen vanaf volgende week naar Compostela voor het goede doel appeared

Lees meer »

‘Horrorkabinet Oranje’ afgemaakt in Nederlandse pers: “Een drama. Nog nooit gezien in heel m’n leven”

En of de opdoffer van het Nederlands elftal tegen Oostenrijk (2-3) op het EK voetbal hard binnenkwam bij onze noorderburen. In de media wordt Oranje helemaal met de grond gelijk gemaakt. Naast bondscoach Koeman krijgt vooral PSV’er Joey Veerman er wel erg hard van langs. “De ‘Paling-Pirlo’ maakte er weer een persiflage op een topvoetballer van.”

Lees meer »