Maakt Joost Klein zich klaar voor een nieuwe deelname aan het Eurovisiesongfestival? 

Al voor de tweede dag op rij lijkt Joost Klein te hinten dat hij in 2025 opnieuw wil deelnemen aan het Eurovisiesongfestival. Na een boodschap op het podium van Pinkpop, en een cryptische naamsverandering op zijn Instagramkanaal lijkt de boodschap duidelijk: Joost Klein wil een herkansing. 

Meer krantenkoppen in België

Van oude brouwerij tot oud klooster: vijf bijzondere zomerbars

Genieten van een frisse pint, een glaasje rosé of een mocktail kan weer in de 215 zomerbars die onze provincie telt. Om die allemaal te bezoeken tijdens de zomervakantie, moet je er meer dan drie per dag doen. Onbegonnen werk, dus stellen wij vijf opvallende nieuwkomers voor. Proost!
The post Van oude brouwerij tot oud klooster: vijf bijzondere zomerbars

Lees meer »

Opendeurdag seksclub Club Amai trekt 3.000 nieuwsgierigen: “Misschien breng ik volgende week wel een eerste echt bezoekje”

Ruim 3.000 nieuwsgierigen hebben zondag een bezoek gebracht achter de schermen van Club Amai in Hoogstraten (Meer). Alle aanwezige mannen en vrouwen hielden netjes de kleren aan en stapten in een lange rij met het nodige gegiechel naar binnen. De seksclub hield voor een keer geen swingersdag, maar gooide de deuren open voor iedereen die er eens op klaarlichte dag

Lees meer »

David en Laurence openen opnieuw RoofTOPRestaurant Panorama op dakterras De Grote Post in Oostende: “De prachtige zonsondergangen delen we graag”

Het RoofTOPrestaurant Panorama op het dakterras van De Grote Post opent opnieuw de deuren op 28 juni. Vanop het terras krijg je een prachtig zicht over het Leopoldpark. Lokale producten en groenten spelen een hoofdrol in de kaart. Er wordt daarvoor samengewerkt met lokale handelaars uit de buurt.
The post David en Laurence openen opnieuw RoofTOPRestaurant Panorama op dakterras

Lees meer »

Sint-Margrietfeesten te Nieuwenhove-Waregem

Tijdens het weekend van 19 tot en met 21 juli organiseert “VZW Feestcomité Nieuwenhove” opnieuw de Sint Margrietfeesten. Alle activiteiten gaan door in en rond de feesttent die geplaatst wordt op de speelkoer van de Vrije Bassisschool te Nieuwenhove.
The post Sint-Margrietfeesten te Nieuwenhove-Waregem appeared first on KW.be.

Lees meer »

“De schade aan het hout is helaas bijzonder groot”: nieuw vlonderpad in Sleihage is drie dagen na officiële inhuldiging al kapot

Het gloednieuwe houten wandelpad in de Gravenswegel in Sleihage werd pas maandag officieel ingehuldigd, maar is nu al kapot. Aan het begin van het pad, dat deel uitmaakt van een nieuwe wandelroute in Hooglede, lijken vandalen in de loop van woensdagnamiddag stevig te hebben toegeslagen.
The post “De schade aan het hout is helaas bijzonder groot”: nieuw vlonderpad in

Lees meer »

Duizenden demonstreren in Frankrijk tegen extreemrechts

Duizenden mensen zijn zondag in Parijs en andere Franse steden de straat op gegaan om te demonstreren tegen de opkomst van extreemrechts, na de uitslag van de eerste ronde van de Franse parlementsverkiezingen. Die werden gewonnen door het radicaal-rechtse Rassemblement national (RN) van Marine Le Pen.

Lees meer »

KIJK. Bevrijde Israëlische gijzelaar Noa Argamani (26) spreekt voor het eerst: “We moeten leren om lief te hebben in plaats van te haten”

De bevrijde Israëlische gijzelaar Noa Argamani heeft in een videoboodschap opgeroepen om de overgebleven gevangenen in Gaza niet te vergeten. Argamani liet voor het eerst publiekelijk van zich horen sinds ze op 8 juni gered werd door Israëlische strijdkrachten. De 26-jarige werd op 7 oktober door Palestijnse miitanten van Hamas ontvoerd van een muziekfestival, achterop een motor. De hartverscheurende beelden

Lees meer »

Sabine Devooght wint twee Belgische badmintontitels

In Écaussinnes in Henegouwen had onlangs het BK badminton voor senioren plaats. De uitgeweken Brugse Sabine Devooght behaalde in de categorie +M35 dubbel succes en is daarmee eind augustus zeker van deelname aan het Europees kampioenschap.
The post Sabine Devooght wint twee Belgische badmintontitels appeared first on KW.be.

Lees meer »

Afscheid van Chef Defensie admiraal Michel Hofman op Dag van de Marine in Oostende

Voor de tweede keer op rij was het Zeeheldenplein in Oostende donderdagnamiddag het decor voor de Dag van de Marine. Er werd afscheid genomen van de Chef Defensie van het Belgisch leger én Oostendenaar admiraal Michel Hofman die er zijn afscheidstoespraak hield en er was ook de officiële commandowissel van het patrouilleschip P902 Pollux.
The post Afscheid van Chef

Lees meer »

Heeft Dimi Van Pamel zijn laatste koers gereden?

De kans is klein dat Dimi Van Pamel (19) nog een rugnummer opspeldt. De Tieltenaar, die rijdt voor Wielerteam Decock-Van Eyck-Van Mossel Devos-Capoen, deed dat vorige zaterdag in Zerkegem, maar kwam ten val. Door de opeenvolging van tegenslagen is het negentig procent zeker dat hij stopt met koersen.
The post Heeft Dimi Van Pamel zijn laatste koers gereden? appeared

Lees meer »

Voorzitter Vlaams Belang Wervik Rudy Denys verhuist naar Blankenberge: “Nood aan een nieuwe start in een andere omgeving”

Voorzitter Rudy Denys (62) van het Vlaams Belang Wervik verhuist binnenkort naar Blankenberge en sluit daar aan bij de plaatselijke afdeling. “Met pijn in het hart heb ik deze beslissing genomen, daar ik nood heb aan een nieuwe start in een andere omgeving”, zegt Rudy. “Het was tijd voor iets anders. Ik wil iedereen bedanken voor de steun die ik

Lees meer »