LIVEBLOG ZWITSERLAND-DUITSLAND. Aftrap! Stellen de Duitsers groepswinst veilig?

In hun laatste groepswedstrijd neemt gastland Duitsland het op tegen Zwitserland. Beide ploegen maken nog kans op de groepswinst. Wie sluit de groepsfase als eerste af? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. De andere match, tussen Schotland en Hongarije, kan u hier volgen! 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Laura Tesoro, Gustaph en Regi openen Q-Beach House en geven de aftrap voor tropische zomer

De Q-cocktails staan koud, het strand van Oostende wordt overspoeld door livemuziek en de Q-dj’s presenteren voortaan met de tenen in het zand en een zeebries door het haar. Het Q-Beach House heeft de deuren officieel geopend. Q-dj’s Jolien Roets, Vincent Fierens en Matthias Vandenbulcke gaven tijdens een feestelijke radioshow de aftrap voor een zomer die barst van de muzikale

Lees meer »

Recordaantal animatoren voor speelpleinwerking Tistof in Wervik en Geluwe: “Sommigen zijn hier al zeven jaar aanwezig”

Maandag 1 juli gaat speelpleinwerking Tistof opnieuw van start in Wervik en Geluwe. Een vaste waarde tijdens de zomervakantie. “We kunnen met trots aankondigen dat we een recordaantal animatoren hebben klaarstaan om kinderen een onvergetelijke zomer te bezorgen”, aldus jeugdconsulent Rein De Jongh. “Het gaat om een zestigtal jongens en meisjes.” Zaterdag was er in de stadszaal Oosthove een vormingsdag.

Lees meer »

“Misschien kunnen ze een tentje opzetten in de tuin”: vrienden van Maïté (28) en Jérémy (29) ommuren huis met 2.000 bierbakken als trouwcadeau

West-Vlaamse woningen werden afgelopen maand verbouwd met bierbakken en deze huwelijksgeschenken groeiden telkens in omvang. Het record staat nu in Zandvoorde: maar liefst 2.000 bierbakken rond de volledige woning van Jérémy Desmet (29) en Maïté Beernaert (28). “Wij wilden niet onderdoen”, aldus hun vrienden.
The post “Misschien kunnen ze een tentje opzetten in de tuin”: vrienden van Maïté (28)

Lees meer »

Alcoholverbod voor zestiger die zich bevredigde in buurt van zonnende meisjes op strand in Bredene

Een zestiger uit Veurne heeft voor de Brugse rechtbank acht maanden voorwaardelijke celstraf gekregen voor openbare zedenschennis. De man kreeg onder meer een alcoholverbod opgelegd. Al stelde hij zelf een radicalere oplossing voor.
The post Alcoholverbod voor zestiger die zich bevredigde in buurt van zonnende meisjes op strand in Bredene appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voormalig bankdirecteur (47) van BNP Paribas Fortis in Oostende die klanten 3 miljoen euro armer maakte, moet groot deel terugbetalen

Bijna 11 jaar na de arrestatie van bankdirecteur Yves B. (47) uit Jabbeke is er voor het hof van beroep in Gent een punt gezet achter de ophefmakende zaak. Gesterkt door zijn vlekkeloze reputatie overtuigde hij jarenlang rijke klanten om hun geld te beleggen bij zijn vriend en kompaan Michel D. Hij beloofde hen woekerwinsten, maar stak het geld in

Lees meer »

Nieuw toerismebureau in Zomerloos officieel geopend: “We willen bezoekers verleiden”

Met Visit Gistel heeft de stad een gloednieuw interactief toeristisch infocentrum geopend. Hoe je het ook draait of keert: voor een relatief kleine stad is dit een zeer knap project. “We willen bezoekers verleiden om nieuwe dingen te ontdekken.”
The post Nieuw toerismebureau in Zomerloos officieel geopend: “We willen bezoekers verleiden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Burgemeester vraagt boeren om bommen niet in bermen te leggen: “Bij het maaien is er risico op ontploffing”

Het West-Vlaamse Langemark-Poelkapelle ligt aan het front van de Eerste Wereldoorlog, waardoor nog dagelijks bommen en andere oorlogsprojectielen naar boven komen. “Maar leg ze niet in de bermen”, roept de burgemeester op.
The post Burgemeester vraagt boeren om bommen niet in bermen te leggen: “Bij het maaien is er risico op ontploffing” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jan Bakelants interviewt Patrick Lefevere over het Tourdebuut van Evenepoel: “Als hij slagen krijgt, gaat hij ze moeten incasseren en doorgaan”

Hij wordt er straks 70 en zegt van zichzelf dat hij ‘fin de carrière’ is, maar daar is niks van te merken. Jan Bakelants vroeg Patrick Lefevere de pieren uit de neus over het grote Tourdebuut van Remco Evenepoel: de sterke man van Soudal Quick-Step ging geen vraag uit de weg. “In 2025 zijn er geen excuses meer. Kom je

Lees meer »