LIVEBLOG ZWITSERLAND-DUITSLAND (21u). Nagelsmann hekelt staat van het veld: “Maak me geen zorgen over ons spel, maar over mogelijke blessures”

In hun laatste groepswedstrijd neemt gastland Duitsland het op tegen Zwitserland. Trekken de Duitsers aan het langste eind? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

De 7 werken van preformateur Bart De Wever (N-VA): welke obstakels liggen er nog op zijn pad?

Met een opvallend milde informateursnota in de hand vroeg én kreeg Bart De Wever van koning Filip zijn promotie tot ‘preformateur’. In het rapport bewandelt De Wever een moeilijk evenwicht om zijn vijf gedoodverfde coalitiepartners aan boord te houden. Als zijn eerste opdracht was om gemeenschappelijke grond onder de voeten te vinden, dan wacht hem nu de moeilijke taak om

Lees meer »

Lotte Kopecky is na solo van 32 kilometer voor de vierde keer Belgisch kampioen op de weg, en evenaart Jolien D’hoore

Haar favorietenrol met glans waargemaakt. Lotte Kopecky is na een solo van 32 kilometer voor de vierde keer Belgisch kampioen op de weg. Met een krachtsexplosie gaf ze haar medevluchters het nakijken, waarna ze richting finishlijn in Zottegem stoomde. Zo evenaart de wereldkampioene de vier Belgische titels van Jolien D’hoore. Cant werd tweede, Ghekiere vervolledigde het podium.

Lees meer »

Verbroedering Seelbachcomité Zillebeke kiest nieuw bestuur: “Jumelage heeft veel voordelen”

Na de geslaagde viering van 40 jaar verbroedering tussen Zillebeke en Seelbach kwam het bestuur samen om een vervolg te geven aan de jumelage die al begin de jaren tachtig het levenslicht zag. Om de vereniging verder uit te bouwen, werd een vernieuwd bestuur gekozen.
The post Verbroedering Seelbachcomité Zillebeke kiest nieuw bestuur: “Jumelage heeft veel voordelen” appeared first

Lees meer »

“In de 94ste minuut neem je geen risico. ‘Makes no sense’”: De Bruyne benadrukt belang kwalificatie (en heeft nog andere reden tot feest)

“De kwalificatie is het belangrijkste.” Ondanks het missen van de groepswinst – en de fluitende fans in Stuttgart – wilde Kevin De Bruyne niet van negativiteit weten. “Als we vol voor de goal gaan en we verliezen, wat dan?” Veel gevierd werd er volgens De Bruyne niet in de kleedkamer van de Rode Duivels, al had de aanvoerder wel een

Lees meer »

Steekpartij in Rijkevorsel: minderjarigen van 16 en 17 jaar oud worden voorgeleid bij jeugdrechter, meerderjarige moet voor onderzoeksrechter verschijnen

In de nacht van zaterdag op zondag is in Rijkevorsel, in de Antwerpse Kempen, een man lichtgewond geraakt bij een incident waarbij ook wapens werden aangetroffen. Het is nog heel onduidelijk wat er exact gebeurde, vijf mensen werden voor verhoor opgepakt. Zondagavond werd beslist dat twee minderjarigen en een meerderjarige worden voorgeleid bij respectievelijk jeugdrechter en onderzoeksrechter.

Lees meer »