LIVEBLOG ZWITSERLAND-DUITSLAND (21u). Bondscoach Nagelsmann behoudt vertrouwen in dezelfde elf, spits Embolo krijgt basisplaats

In hun laatste groepswedstrijd neemt gastland Duitsland het op tegen Zwitserland. Beide ploegen maken nog kans op de groepswinst. Wie sluit de groepsfase als eerste af? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

23 graden aan de kust vandaag: Kwik gaat verder de hoogte in

Na een vrijwel helder begin van de dag, krijgen we in de loop van dinsdag stapelwolken, maar het blijft meestal zonnig. Aan de kust is het de hele dag zonnig. Het wordt nog warmer, bij maxima van 23 graden aan de kust en in de Hoge Venen tot 27 of 28 graden in Laag- en Midden-België. Dat voorspelt het KMI.<br

Lees meer »

Rik Waeyaert (62) uit Kortemark gaat met pensioen en zet punt achter politieke loopbaan: “De cirkel is nu mooi rond”

Geen Kortemarkenaar die Rik Waeyaert niet kent. Hij is niet alleen al meer dan 35 jaar politiek actief in de gemeente, maar is ook voor iedereen het ACV-gezicht van de Kortemark. Rik staat in september voor zijn laatste politieke wapenfeit: cc De Beuk officieel openen.
The post Rik Waeyaert (62) uit Kortemark gaat met pensioen en zet punt achter

Lees meer »

Drugs dealen ‘om elektrische step te kopen’ levert jaar cel op

Twee mannen van 21 en 63 jaar uit Moeskroen kregen een celstraf van respectievelijk twee jaar en een jaar cel met uitstel omdat ze in opdracht van dealers drugspakketjes afleverden aan de kust. Vooral de 63-jarige P.V. had daar een vreemde reden voor. “Ik had 900 euro nodig om een elektrische te kunnen kopen”, sprak hij.
The post Drugs

Lees meer »

Problemen op Brusselse metrolijnen 1 en 5 na nachtelijke werken

Het metroverkeer op de lijnen 1 en 5 in Brussel tussen Centraal Station en Kunst-Wet is sinds dinsdagochtend vroeg ontregeld, waardoor het woon-werkverkeer in volle ochtendspits moeizaam verloopt. Na nachtelijke werken zijn er technische problemen opgedoken, zo is vernomen van de Brusselse openbaarvervoermaatschappij MIVB.

Lees meer »

KIJK. Nieuwe beelden tonen moment waarop clustermunitie inslaat op vol strand in Sebastopol en iedereen wegstuift

Er zijn nieuwe beelden opgedoken die tonen hoe clustermunitie inslaat op een strand vol toeristen in Sebastopol, een populaire badplaats op de door Rusland bezette Krim. De aanval vond zondag plaats en eiste het leven aan zeker vijf mensen. Volgens de Russische autoriteiten werd hij uitgevoerd door Oekraïne met ATACMS, ballistische raketten van Amerikaanse makelij.

Lees meer »

Nieuw speelplein Vladslo wil ook ontmoetingsplaats zijn

Vladslo heeft er een nieuw speelplein bij. Het speelterrein ligt in de Beerststraat, net tegenover de vrije basisschool, op een terrein dat eigendom is van lokaal dienstencentrum De Klaproos.
The post Nieuw speelplein Vladslo wil ook ontmoetingsplaats zijn appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik heb mijn kleindochter al vijftien jaar niet meer gezien”: mama van Yasmine over het verdriet en verlies dat haar blijft kwellen

Voor Walter (86) en Anita Rens (83) is het vandaag geen dag als alle andere. Het is precies 15 jaar geleden dat hun jongste dochter Hilde, zoals zangeres Yasmine echt heette, uit het leven stapte. De tijd heelt beslist niet alle wonden. “Over Hilde praten blijft erg emotioneel. Ik ben daar dan dagen niet goed van”, laat Anita ons weten.

Lees meer »

Strandloop Zeebrugge opent Loopcriterium van de Kust: “Het zou mooi zijn weer 400 lopers te mogen verwelkomen”

De Vlaamse kustgemeenten slaan ook dit jaar weer de handen in elkaar voor de organisatie van het Loopcriterium van de Kust. In juli en augustus zullen tien wedstrijden op en naast het strand plaatsvinden. Zeebrugge bijt de spits af op vrijdag 5 juli met de traditionele Strandloop.
The post Strandloop Zeebrugge opent Loopcriterium van de Kust: “Het zou mooi

Lees meer »