Liveblog Graspop: na regen komt zonneschijn, laatste festivaldag belooft zowaar droog te worden

De vierde en laatste festivaldag van Graspop Metal Meeting 2024 is aangebroken. Het belooft de droogste dag te worden van de 4. Onder andere op het programma vandaag: Corey Taylor, Deep Purple en Scorpions. De festivaluitzending van Studio Brussel is elke dag live te volgen vanaf 16 uur. 

Meer krantenkoppen in België

De 7 werken van preformateur Bart De Wever (N-VA): welke obstakels liggen er nog op zijn pad?

Met een opvallend milde informateursnota in de hand vroeg én kreeg Bart De Wever van koning Filip zijn promotie tot ‘preformateur’. In het rapport bewandelt De Wever een moeilijk evenwicht om zijn vijf gedoodverfde coalitiepartners aan boord te houden. Als zijn eerste opdracht was om gemeenschappelijke grond onder de voeten te vinden, dan wacht hem nu de moeilijke taak om

Lees meer »

Tuinarchitect Geert Merlevede opent droomtuin voor publiek in Vlamertinge

De Landelijke Gilden organiseren op zaterdag 29 juni, zondag 30 juni en zondag 1 september van 10 tot 18 uur weer hun Opentuindagen. In Vlamertinge stelt tuinarchitect Geert Merlevede onder de noemer Tussen tuin en landschap zijn eigen vijf hectare grote tuin open voor het publiek.
The post Tuinarchitect Geert Merlevede opent droomtuin voor publiek in Vlamertinge appeared first

Lees meer »

Tekenteam Tote is toe aan derde festivalzomer: “Willen ook graag de sfeer schetsen op huwelijken”

Mensen en festivalgangers vastleggen op papier, getekend door Pieter en Koen, dat is de insteek waarmee Tekenteam Tote deze zomer naar alle grote festivals gaat. “Festivals hebben doorgaans een dankbaar publiek”, klinkt het bij het duo.
The post Tekenteam Tote is toe aan derde festivalzomer: “Willen ook graag de sfeer schetsen op huwelijken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Spookschip op Cyprus, koeltorens en een zendmast: waaghalzen die Antwerpse kathedraal beklommen, zijn niet aan hun proefstuk toe

De Duitsers die onlangs de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal in Antwerpen beklommen, wagen zich wel vaker aan een gevaarlijke stunt. Uit video’s en foto’s op hun socialemedia-accounts, blijkt dat ze alvast geen last hebben van hoogtevrees. Koel- en andere torens, zendmasten en zelfs een scheepswrak op Cyprus: niks is veilig voor de waaghalzen.

Lees meer »

Maand rijverbod voor garagist (41) uit Harelbeke na testrit aan 199 km/u: “Reed er niet voor mijn plezier”

“Als garagist moet je toch weten dat je op de openbare weg geen testrit aan dergelijke snelheden moet doen.” De Kortrijkse politierechter was streng voor een 41-jarige garagist uit Harelbeke die op de E17 aan 199 kilometer per uur kon betrapt worden. De uitleg van de man leverde geen voordeel op…
The post Maand rijverbod voor garagist (41) uit

Lees meer »