LIVEBLOG COPA AMÉRICA. Ex-Genkie Arteaga scoort winnende treffer voor Mexico

Ook in Amerika wordt er gevoetbald. In de Verenigde Staten strijden Lionel Messi en co de komende weken om de Copa América. Argentinië miste zijn start alvast niet, hoe presteren de andere toplanden? Volg al het nieuws en alle uitslagen op de voet in deze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Mbappé komt met kwinkslag terug op relletje rond Onana en is niet gerust in Franse zege: “Ons niveau moet omhoog, anders gaan we naar huis”

“België is een heel sterke ploeg.” Van arrogantie of onderschatting geen sprake bij Frankrijk, daags voor de clash met de Rode Duivels. Sterspeler Kylian Mbappé nam, net als bondscoach Didier Deschamps, het woord in Düsseldorf en stelde dat Les Bleus dringend hun niveau moeten opkrikken. Mbappé kwam ook met een kwinkslag terug op de verwijderde video met de zingende Amadou

Lees meer »

Tot 21 maanden cel voor geweldpleging met ijzeren staaf

De Brugse strafrechter heeft een jonge Tunesiër bij verstek veroordeeld tot 21 maanden effectieve gevangenisstraf voor opzettelijke slagen en verwondingen en illegaal verblijf. Hamdi W. en zijn kompaan gingen een andere man zonder papieren met een ijzeren staaf te lijf. Het openbaar ministerie had twee jaar cel gevorderd.
The post Tot 21 maanden cel voor geweldpleging met ijzeren staaf

Lees meer »

Marine Le Pen stelt bevoegdheid van president over het leger in vraag

Op drie dagen van de eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk, stelt Marine Le Pen van de extreemrechtse partij RN de bevoegdheid van de president over het leger in vraag. Volgens haar is de titel van “opperbevelhebber” louter een eretitel, maar is het uiteindelijk de premier die de touwtjes in handen houdt.

Lees meer »

Trouwseizoen langs de Leieboorden in Kortrijk op gang getrapt: “Een uitgelezen locatie die tot de verbeelding spreekt”

Vrijdag 28 juni zijn de nieuwe sessies gestart om langs de Leieboorden in Kortrijk in het huwelijk te treden. En al meteen stonden er zes op het programma. Een van de zes koppels waren Céline en Dieter.
The post Trouwseizoen langs de Leieboorden in Kortrijk op gang getrapt: “Een uitgelezen locatie die tot de verbeelding spreekt” appeared first on

Lees meer »

“Succesvolle formule voortzetten”: 58ste Sint-Pieterfestival in Kuurne wordt een feest voor iedereen

Het Koninklijk Feestcomité Sint-Pieter maakt zich op voor een weekend vol feest. Woensdag 26 juni worden de feestelijkheden op gang getrokken met het eerste deel van de 14de Sint-Pieterskoersen voor nieuwelingen U17. Vanaf vrijdag 28 juni worden de feestelijkheden in Kuurne voortgezet en wordt ook op zoek gegaan naar een nieuw Poorterspaar. Wie dat wordt weten we zaterdagavond nadat zowel

Lees meer »

Eenzame man terecht voor exhibitionisme aan Vetexsite in Kortrijk: “Was niet de bedoeling dat iemand hem zou zien”

Een 50-jarige man uit Oekraïne riskeert één jaar cel voor aantasting van de seksuele integriteit en exhibitionisme. Tussen de slachtoffers zat een meisje van 13 jaar en… de agenten die hem naar het commissariaat overbrachten.
The post Eenzame man terecht voor exhibitionisme aan Vetexsite in Kortrijk: “Was niet de bedoeling dat iemand hem zou zien” appeared first on KW.be.

Lees meer »