KIJK. 55.000 fans tot hun enkels in het water tijdens optreden van Coldplay: Frans stadion getroffen door stortregen

Doorweekt door de regen, maar dat weerhield de 55.000 fans er niet van om een feestje te bouwen tijdens een concert van Coldplay. Zaterdagavond trad de Britse rockband op in het Groupama Stadium te Lyon. Hoewel de concerthal geteisterd werd door hevige regenbuien en fans tot hun enkels in het water stonden, was het concert dus een groot succes. 

Meer krantenkoppen in België

Politie vindt stilstaande wagen met draaiende moter en dronken bestuurder slapend achter het stuur op Expressweg in Waregem

Met draaiende motor, lichten in werking maar wel in slaap achter het stuur. In die toestand kon een 50-jarige automobilist langs de Expressweg in Waregem aangetroffen worden. Hij bleek teveel gedronken te hebben.
The post Politie vindt stilstaande wagen met draaiende moter en dronken bestuurder slapend achter het stuur op Expressweg in Waregem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kortrijk onthardt en vergroent ook op 29 speelplaatsen: “300 extra bomen en 760.000 liter regenwateropvang”

Niet enkel op ons publiek domein, maar ook in de Kortrijkse scholen is de vergroeningsgolf sterk ingezet. “Intussen hielpen we sedert 2019 29 scholen op weg naar een groene speelplaats. Die maken niet enkel kinderen gelukkiger, ze zorgen bovendien voor klimaatrobuuste en biodiverse plekken in onze stad”, aldus Bert Herrewyn, schepen van Klimaat, Biodiversiteit, Kinderen en Jongeren.
The post

Lees meer »