Jean en Marie-Thérèse uit Oostende blazen 60 huwelijkskaarsen uit

Op 16 juni 1964 luidden de bruiloftsklokken in Mortsel extra luid. Die dag stapten Jean Schmitte (81) en Marie-Thérèse Gilson (81) immers in het huwelijksbootje.

Jean en Marie-Thérèse vierden onlangs hun diamanten huwelijk. Jean werkte tijdens zijn loopbaan als zelfstandig accountant, terwijl Marie-Thérèse voor de was en de plas zorgde. Tijdens hun huwelijk kreeg het koppel vijf kinderen. Die zorgden op hun beurt voor twaalf kleinkinderen. Nu ze van hun pensioen genieten, houdt Jean zich bezig met muziek maken en spelen, terwijl zijn vrouw haar planten verzorgd. Het koppel woont in de Zwaluwenstraat.

(JRO/foto JRO)

The post Jean en Marie-Thérèse uit Oostende blazen 60 huwelijkskaarsen uit is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Aan het geel heb ik niet gedacht”: Remco Evenepoel zonder kleerscheuren naar Galibier, maar onze landgenoot ziet ploeggenoot uitvallen

Remco Evenepoel heeft z’n eerste dag in de witte trui in de Tour goed en wel overleefd. In het gezelschap van Tadej Pogacar kwam hij door de grote valpartij in de finale met achterstand over de finish, maar tijdsverlies leverde hem dat niet op. Morgen volgt de eerste serieuze test op de Col du Galibier. Onze landgenoot zal het wel

Lees meer »

Digitale kaart bundelt voortaan alle skateparken in de regio Midwest

Wie graag gaat skateboarden en in eigen streek wil zien waar er ergens een skatepark is kan voortaan gebruik maken van de handige skatekaart van de regio Midwest. Ze bundelen een zeventiental skateparken en -elementen.
The post Digitale kaart bundelt voortaan alle skateparken in de regio Midwest appeared first on KW.be.

Lees meer »

Advocaat startte eigen onderzoek naar de Bende van Nijvel: “Het gerecht laat de slachtoffers in de steek, maar wij zullen de daders vinden”

Advocaat Kristiaan Vandenbussche, die de nabestaanden van de in Aalst vermoorde Georges De Smet bijstaat, is niet te spreken over “de capitulatie van het Belgische gerecht” in de zaak van de Bende van Nijvel. Hijzelf weigert de moed én het onderzoek op te geven. “Sinds 2017 ben ik mijn eigen onderzoek gestart met heel concrete sporen naar opdrachtgevers en uitvoerders”,

Lees meer »

Kortrijk Spurs heeft met Bram Bogaerts nieuwe aanwinst: “House of Talents is ambitieus”

Bram Bogaerts gaat zijn achtste BNXT-seizoen in, na vier jaar Kangoeroes en drie jaar bij Liège Basket. Vanaf eind juli krijgt hij een vaste stek in de regio, waarin hij hoopt met Kortrijk Spurs een aardig basketseizoen te spelen. Ervaring en multi-inzetbaarheid, die kwaliteiten typeren hem.
The post Kortrijk Spurs heeft met Bram Bogaerts nieuwe aanwinst: “House of Talents

Lees meer »

KIJK. Duitse waaghalzen die Antwerpse kathedraal beklommen, waagden zich eerder ook al aan zendmasten en spookschip

De Duitsers die eerder gespot werden met levensgevaarlijke stunts op de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal in Antwerpen, zijn niet aan hun proefstuk toe. Op hun YouTube-kanaal wordt duidelijk dat de waaghalzen eerder ook zendmasten en koeltorens beklommen in verschillende landen. Hoogtevrees is voor hen duidelijk geen probleem, zo is in de filmpjes te zien hoe ze stunts uithalen boven een afgrond.

Lees meer »

LIVE. Extreemrechts Rassemblement National van jonge kandidaat-premier Jordan Bardella op kop bij eerste ronde Franse parlementsverkiezingen

De eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk zijn gewonnen door het Rassemblement National van kandidaat-premier Jordan Bardella (28). De partij haalde 33 procent van de stemmen binnen. Dat melden Franse media zondagavond. Het gaat nog wel om schattingen. De daadwerkelijke resultaten komen later vanavond binnen. Dit artikel zal voortdurend worden bijgewerkt met de laatste ontwikkelingen.

Lees meer »