Dertien verdachten van brandstichting opgepakt nadat vuurwerk bosbrand veroorzaakt op Grieks eiland

De Griekse politie heeft dertien mensen opgepakt die ervan worden verdacht vuurwerk te hebben afgestoken vanop een jacht in de buurt van het eiland Hydra. Het vuurwerk was bedoeld om de passagiers te vermaken, maar deed het enige dennenbos van het populaire vakantie-eiland in vlammen opgaan.

 

Meer krantenkoppen in België

Pittem lanceert luierbank om ongebruikte luiers in te zamelen

Vanaf nu vind je op vijf locaties in Pittem en Egem een luierbank voor ongebruikte luiers. Het gemeentebestuur wil met dit initiatief de gezinnen in de gemeente die het financieel moeilijk hebben, ondersteunen. Onder het motto ‘Is het luiertje te klein, maak een ander kleintje blij’ roept Pittem haar inwoners op om ongebruikte luiers te deponeren in de daarvoor bestemde

Lees meer »

Een wieltjeszuiger van AI

19:18 In het zog van Nvidia verkent ook de Amerikaanse producent van geheugenchips Micron ongekende hoogten op de beurs. Woensdag moet Micron bewijzen dat het die steile opgang waard is.

Lees meer »

Nieuwe fietsroute in Menen is samenwerking over de grenzen heen

Fietsen, ontdekken en proeven. Dat zijn de ingrediënten voor de nieuwe fietsroute ‘Fietsen met smaak’. Het project, een unieke samenwerking tussen Menen en het Franse Halluin, loodst fietsers langs een traject van 36 kilometer, op ontdekking in de streek.
The post Nieuwe fietsroute in Menen is samenwerking over de grenzen heen appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Mijn budget op vakantie? 1.000 euro per nacht”: BV’s laten in hun portemonnee kijken

Voor sommigen is geld een middel om dromen te realiseren, voor anderen een bron van zorgen en conflicten. Bekende Vlamingen zijn hierop geen uitzondering. Hoe gaan zij om met hun centen? Van een peperdure Maserati tot prijzige reisjes en opvallende besparingstips: ‘TV Familie’ lijst op hoe onze BV’s hun geld laten rollen. “Mijn living lijkt meer op een drankenhandel.”

Lees meer »

Klimaatklever Wouter Mouton krijgt opschorting van straf: “Een tubeke superglue is minder pijnlijk en minder genant”

Klimaatactivist Wouter Mouton (46) heeft ook in beroep opschorting van straf gekregen voor het beschadigen van een schilderij van Jan Van Eyck in het Groeningemuseum. Tijdens een spraakmakende actie kleefde de Bruggeling zich vast aan het wereldberoemde werk.
The post Klimaatklever Wouter Mouton krijgt opschorting van straf: “Een tubeke superglue is minder pijnlijk en minder genant” appeared first on

Lees meer »