De magie van Brutus, de zotternij van Mike Patton en het volksfeest van Limp Bizkit: dit was Graspop dag drie

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Gewezen schepen Philippe Deleu op de lijst van… Vooruit in Wervik: “De politieke comeback van deze eeuw”

Een politieke verrassing van formaat in Wervik: gewezen gemeenteraadsvoorzitter en gewezen schepen Philippe Deleu (toen N-VA) uit de Nieuwstraat staat de komende gemeenteraadsverkiezingen in oktober op de lijst van… Vooruit, de partij van burgemeester Youro Casier.
The post Gewezen schepen Philippe Deleu op de lijst van… Vooruit in Wervik: “De politieke comeback van deze eeuw” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voorpost: heel Vlaams, Heel-Nederlands en heel bereid tot actie

Een groep aanhangers van de extreemrechtse groepering Voorpost is zondagmiddag binnengedrongen in het nieuwe opvangcentrum Apollo in Zutendaal. De militanten klommen op het dak en staken er vuurpijlen af. Ze gebruikten een rookbom en rolden antimigratiespandoeken uit. Op Voorpost kan het Vlaams Belang al bijna 50 jaar rekenen. Om te plakken, om te betogen en om asielcentra te bestormen.

Lees meer »

Onze man volgde Frankrijk – België in ‘belegerde gemeente’ Komen-Waasten: “Ons opsluiten door die amokmakers? Dat dacht ik niet!”

Maandagavond speelden de Rode Duivels tegen Frankrijk in het EK voetbal. Het werd voor de Duivels dé match van het kampioenschap, een match die we helaas verloren. Toch mocht dat de sfeer in het land niet drukken. Overal stonden supporters klaar in fandorpen, EK-straten en voetbalzones om zich de longen uit het lijf te schreeuwen. Ook wij volgden de belangrijkste

Lees meer »

“Goed dat er een kader is, hopelijk wordt er nu ook gecontroleerd”: erkende fokkers blij met EU-minimumnormen voor fokken van honden en katten

Er komen eerst EU-brede minimumnormen voor het fokken en verhandelen van honden en katten. Vlaanderen heeft het EU-voorzitterschap aangegrepen om dierenwelzijn op de agenda te zetten en dat loont. Na maanden werk achter de schermen hebben is er een akkoord. Zo komen er voor het eerst onder andere duidelijke afspraken over chippen en een verbod op onder meer inteelt en

Lees meer »

Fotograaf Stefaan Beel neemt afscheid van stedelijke academie in Roeselare: “Ik maakte hier vrienden voor het leven”

Vorige week nam Stefaan Beel afscheid van zijn fotoklas en de doka in de stedelijke academie. En dat op een hoogtepunt want in dit digitale tijdperk is er nog nooit zoveel interesse geweest voor de analoge fotografie. “Dit is een afscheid met gemengde gevoelens, ik heb hier vrienden gemaakt voor het leven.”
The post Fotograaf Stefaan Beel neemt afscheid

Lees meer »