Arnaud De Lie bijzonder geëmotioneerd met Belgische driekleur na voorjaar vol miserie: “Mentaal gebroken”

De Belgische driekleur voor Lotto Dstny. Het plan De Lie tot in de perfectie uitgevoerd. In de spurt met veel machtsvertoon afgemaakt door ‘de Stier van Lescheret’, die met de Belgische driekleur naar de Tour kan. Alle miserie uit het voorjaar plotsklaps vergeten. Wat voor bijzonder veel emoties zorgde bij De Lie. “Hier heb ik geen woorden voor”, stamelde hij tot wel drie keer. 

Meer krantenkoppen in België

Alcoholslot voor trucker na nachtje met bijna 2,5 promille: “Denken aan je inkomen? Dat had je zelf moeten doen”

“Ik ben vrachtwagenchauffeur, denk alstublieft aan mijn inkomen.” De smeekbede van 61-jarige man viel bij de Kortrijkse politierechter in dovemansoren nadat hij met 2,46 promille achter het stuur was gekropen. “Wie denkt dan aan de veiligheid van de anderen?”, vroeg de politierechter zich af.
The post Alcoholslot voor trucker na nachtje met bijna 2,5 promille: “Denken aan je inkomen?

Lees meer »

Opening van zomerspeelplaats tijdens foodtruckfestival lokt onmiddellijk veel bezoekers naar Stationsplein in Roeselare

Zaterdagmiddag werd de zomerspeelplaats op het Stationsplein in Roeselare officieel geopend. Dat gebeurde tijdens een nieuw, gesmaakt evenement. Het foodtruckfestival voor kinderen lokte onmiddellijk veel bezoekers.
The post Opening van zomerspeelplaats tijdens foodtruckfestival lokt onmiddellijk veel bezoekers naar Stationsplein in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

“België, dat is een land op retour”: Nederlandse pers maakt ‘horrorkabinet Oranje’ af, maar ziet derby in achtste finale nog wel zitten

Ondanks de pijnlijke en in de Nederlandse media fel bekritiseerde 3-2 nederlaag tegen Oostenrijk zit het EK voetbal voor Oranje er nog niet op. Als een van de ‘beste nummers drie’ mag Nederland naar de achtste finales. Daarin wacht een duel met Engeland of een duel met de winnaar van de groep met België. Een Derby der Lage Landen ligt

Lees meer »

KIJK. Kerstman op vakantie in Disneyland Paris

De zomer is nog maar net begonnen, maar nu al duikt de eerste kerstman op. Al is hij uiteraard nog niet aan het werk, maar geniet hij – samen met twee elfjes – van een dagje zomerse vakantiepret in Disneyland Paris. De kerstman gilt de longen uit zijn lijf in de attracties, danst mee tijdens de parade en knuffelt Mickey

Lees meer »

Hoe drie vrienden Hotel Ariane door elke crisis loodsen

In deze zomerreeks stappen we elke week binnen bij een bekend West-Vlaams hotel. Starten doen we met Ariane Hotel in de Westhoek, met een hartelijke ontvangst van Natasja Feliers (50). Een onwaarschijnlijk verhaal van tegenslag, geluk en… douchegordijnen.
The post Hoe drie vrienden Hotel Ariane door elke crisis loodsen appeared first on KW.be.

Lees meer »