Al vierde Tory-medewerker in opspraak gekomen: man gokte op datum van verkiezingen

Volgens The Sunday Times doet de goktoezichthouder, de Gambling Commission, onderzoek naar nog een medewerker van de Britse Conservatieve Partij. Chief data officer Nick Mason zou geld hebben ingezet op de datum van de verkiezingen. Eerder zette campagnedirecteur van de partij Tony Lee al een stap terug vanwege soortgelijke beschuldigingen.

 

Meer krantenkoppen in België

Agenten niet veroordeeld voor valsheid in geschrifte tijdens moordonderzoek: “Redelijke termijn overschreden”

Geert Vanweehaeghe zat vier jaar onschuldig in de cel nadat hij onder druk bekentenissen aflegde voor de moord op zijn partner Caroline Vyncke. Twee agenten werden vervolgd voor valsheid in geschrifte omdat ze in een proces-verbaal bepaalde passages weglieten waaruit bleek dat Vanweehaeghe onder druk gezet werd. De feiten dateren echter al van 2011, volgens de rechter te lang geleden

Lees meer »

Man (46) die dronken en zonder rijbewijs ongeval veroorzaakt al voor de elfde keer veroordeeld: “Je zal het moeten voelen”

Ooit opnieuw nog eens legaal met de auto rijden. Voor een 46-jarige automobilist is dat na vandaag opnieuw weer iets moeilijker geworden. Hij kreeg onder meer een rijverbod van 5 jaar. Wat spookte hij dit keer uit en wat gebeurde er vroeger al?…
The post Man (46) die dronken en zonder rijbewijs ongeval veroorzaakt al voor de elfde keer

Lees meer »

KIJK. Ondanks hevige regen van afgelopen maanden: het festivalterrein van Rock Werchter ligt er prima bij

Donderdag start de 48ste editie van Rock Werchter. Het festivalterrein heeft de regen van de afgelopen maanden goed doorstaan; slechts hier en daar zijn enkele modderplekken te bespeuren. De organisatie, Live Nation, heeft dan ook extra hard gewerkt. “Er is water weggepompt en er zijn stukken terrein verhard”, vertelt woordvoerder Nele Bigaré. VTM NIEUWS kreeg al een rondleiding op het

Lees meer »

DEVILTIME. “Tedesco’s aanpak verraadde dat hij bang was”: Degryse en Mulder hard voor Rode Duivels en geven hen weinig kans tegen Fransen

“We zijn door het oog van de naald gekropen.” De Rode Duivels ontsnapten tegen Oekraïne aan de uitschakeling op het EK voetbal. Marc Degryse en Jan Mulder waren in ‘Deviltime’ dan ook hard voor de Belgen en geven hen niet al te veel kans in de achtste finale tegen Frankrijk. “Je moet al hopen dat de Fransen óók blijven prutsen.”

Lees meer »

Vanavond keert Jacky Lafon na bijna 10 jaar wachten terug in ‘Familie’: “Ben al gaan polsen om zatte Rita terug te brengen”

Waar ‘Familie’-fans al jaren voor staan te trappelen, gebeurt vanavond dan eindelijk. De langverwachte comeback van Jacky Lafon (77) wordt waarheid. Na bijna 10 jaar varen, meert het cruiseschip waar Rita Van den Bossche op werkt aan en ziet ze haar geliefde familie terug. Voor heel eventjes dan toch. Samen met Bart (Chris Van Tongelen) treedt ze aan. Reporter Jarne

Lees meer »

KIJK. Man met bivakmuts en rugzak op stadiondak veroorzaakt opschudding tijdens Duitsland-Denemarken

Opschudding tijdens de match Duitsland-Denemarken zaterdagavond: een man was tijdens de wedstrijd op het dak van het EK-stadion in Dortmund geklommen. Rond 23.20 uur verschenen leden van het speciale interventieteam SEK in de catacomben. Pas na het laatste fluitsignaal werd de 21-jarige man gearresteerd. Volgens ‘Bild’ zou hij daar 53 minuten hebben doorgebracht.

Lees meer »

Automobilist (21) uit Oostende krijgt celstraf nadat hij voetganger vuistslag geeft: “Pas toen zoontje wilde filmen, vertrok hij”

Een 21-jarige Oostendenaar verloor vorige zomer zijn zelfbeheersing tijdens een autorit en deelde daarbij een vuistslag uit. Daarvoor krijgt hij nu vier maanden cel.
The post Automobilist (21) uit Oostende krijgt celstraf nadat hij voetganger vuistslag geeft: “Pas toen zoontje wilde filmen, vertrok hij” appeared first on KW.be.

Lees meer »