Actrice Patricia Kargbo: ‘Soms vergeet je als maker wat je kunt teweegbrengen bij anderen’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Uitbater van twee Bristol-winkels: “Mijn personeel moest ik laten gaan, maar we draaien nu wel topomzetten”

Jordy Van Hoornick (29) is zelfstandig uitbater van twee Bristol-winkels. Nu het bedrijf een gerechtelijke reorganisatie heeft aangevraagd, zag Jordy zich genoodzaakt zijn medewerkers af te danken. “We weten gewoon niet waar we aan toe zijn”, opent Jordy zijn klaagzang.
The post Uitbater van twee Bristol-winkels: “Mijn personeel moest ik laten gaan, maar we draaien nu wel topomzetten” appeared

Lees meer »

KIJK. Nieuwe beelden tonen moment waarop clustermunitie inslaat op vol strand in Sebastopol en iedereen wegstuift

Er zijn nieuwe beelden opgedoken die tonen hoe clustermunitie inslaat op een strand vol toeristen in Sebastopol, een populaire badplaats op de door Rusland bezette Krim. De aanval vond zondag plaats en eiste het leven aan zeker vijf mensen. Volgens de Russische autoriteiten werd hij uitgevoerd door Oekraïne met ATACMS, ballistische raketten van Amerikaanse makelij.

Lees meer »

Kurt (60) opent zaterdag nieuwe meubelzaak Blanco in Harelbeke: “Mijn zoon Axell voert mijn ontwerpen en creaties uit”

Dit weekend opent de nieuwe meubelzaak Blanco de deuren aan de Kortrijksesteenweg 279 in Harelbeke. De drijvende kracht achter de exclusieve outdoormeubelen is ontwerper Kurt Velghe, die samen met zijn zoon Axell (29) de zaak runt.
The post Kurt (60) opent zaterdag nieuwe meubelzaak Blanco in Harelbeke: “Mijn zoon Axell voert mijn ontwerpen en creaties uit” appeared first on

Lees meer »

Seventeen uit Zuid-Korea headliner op Glastonbury (al moeten we K-pop nog niet meteen op onze festivals verwachten)

De Zuid-Koreaanse K-popband Seventeen staat dit weekend op het hoofdpodium van Glastonbury, een van de grootste festivals in Europa. K-pop is de laatste jaren aan een wereldwijde opmars bezig, maar het is de eerste keer dat een K-popband op zo’n groot festival staat. Al moeten we zulke bands nog niet verwachten op onze festivals, zegt Pukkelpop-programmator Eppo Janssen.

Lees meer »

Hoeveel betaal je deze zomer voor een huurappartement aan zee? “Een volledige week hier is goedkoper dan 5 nachten Knokke”

Een appartement huren aan de Belgische kust is deze zomer gemiddeld zes procent duurder dan vorig jaar. Hoeveel moet je inmiddels rekenen voor een week aan zee? En waarom werden enkele populaire kustgemeenten fors duurder? Het meest betaal je weinig verrassend in Knokke. Maar in deze pittoreske badplaats ligt de weekprijs volgens de Kustbarometer van Dewaele Vastgoed en HUSWELL liefst

Lees meer »