Aanslag in Dagestan: schietpartij bij kerk, synagoge in lichterlaaie, agent doodgeschoten

Schutters hebben het vuur geopend bij een synagoge in Derbent, een stad in het zuiden van Dagestan, een autonome republiek op de Kaukasus binnen de Russische Federatie. Op beelden is te zien dat het religieuze gebouw in lichterlaaie staat.

 

Meer krantenkoppen in België

Diefstal “voor het goede doel” levert zeventiger 20 maanden cel op

Naar eigen zeggen had de 70-jarige Fransman Stanislas O. enkel goede bedoelingen, maar nu loopt hij toch tegen een celstraf van twintig maanden op. Hij pleegde dertien feiten van diefstal om de spullen “op te sturen naar Oekraïne.”
The post Diefstal “voor het goede doel” levert zeventiger 20 maanden cel op appeared first on KW.be.

Lees meer »

Charles De Ketelaere kan verschil niet meer maken in late invalbeurt: Rode Duivels uitgeschakeld op EK voetbal

De Rode Duivels zijn uitgeschakeld in de achtste finales op het EK voetbal in Duitsland. In de Merkur Spiel-Arena in Düsseldorf verloren de Belgen bij de laatste zestien met het kleinste verschil van Frankrijk: 0-1.
The post Charles De Ketelaere kan verschil niet meer maken in late invalbeurt: Rode Duivels uitgeschakeld op EK voetbal appeared first on KW.be.

Lees meer »

“De Rode Duivels toonden zich een stelletje angsthazen”

De Rode Duivels hebben zich geplaatst voor de 1/8ste finales op het EK, maar sprake van een feeststemming is er allerminst. Na de flauwe draw tegen Oekraïne klinkt de kritiek op het laffe spel luid. Ook bij onze chef voetbal Niels Poissonnier. “Niet dat België in het slot alle risico’s van de wereld had moeten nemen, maar niet eens meer

Lees meer »

Marc Coucke versterkt greep op toeristisch imperium in Durbuy 

Alychlo, het investeringsbedrijf van ondernemer Marc Coucke, heeft de holding boven avonturenpark Adventure Valley en hotel Le Sanglier des Ardennes in Durbuy bijna volledig in handen. Dat maakt het bedrijf zelf bekend. Coucke investeerde de voorbije jaren samen met Bart Maerten en chef Wout Bru al meer dan 100 miljoen euro in het Luxemburgse dorp Durbuy. Via Alychlo koopt Coucke

Lees meer »

Dreigt regering Netanyahu te vallen? Hooggerechtshof beveelt dat ultra-orthodoxe joden dienstplicht moeten opnemen

Het Hooggerechtshof in Israël oordeelt dat ultra-orthodoxe mannen ook moeten worden opgeroepen voor het leger. Sinds het ontstaan van Israël zijn de zeer religieuze joden vrijgesteld van hun dienstplicht, maar dat is niet eerlijk volgens het Hooggerechtshof. 2 ultra-orthodoxe politieke partijen zouden uit de regering kunnen stappen als premier Netanyahu luistert naar het bevel van de rechtbank.

Lees meer »