Rode Duivels terug volop in de race na 2-0-overwinning tegen Roemenië, woensdag valt de beslissing tegen Oekraïne

Daar zijn de eerste drie punten voor de Rode Duivels. Een sterke eerste helft, een wisselvallige tweede. Tielemans en De Bruyne scoorden, Casteels redde de meubelen. Maar: iedereen tevree, toch? 

Meer krantenkoppen in België

Tim Lefever is voorzitter van gratis festival Grensrock: “Lokale bedrijven vragen soms zelf om te sponsoren”

Tim Lefever (42) is de trotse voorzitter van Grensrock, hét gratis festival bij uitstek in de regio. Wij blikken samen met hem even vooruit op de komende editie, het voorzitterschap en de toekomst van Grensrock. Druk druk druk? “De laatste week voor het festival is mijn vrouw een week Grensrock-weduwe”, lacht de Menenaar.
The post Tim Lefever is voorzitter

Lees meer »

Blessin, gisteren voorgesteld bij Sankt Pauli, neemt in emotionele video afscheid van Union: “Mijn hart zal altijd voor jullie kloppen”

En weer is Royale Union Saint-Gilloise z’n coach kwijt. Alexander Blessin (51) heeft een contract voor drie seizoenen getekend bij FC Sankt Pauli, dat pas promoveerde naar de Duitse Bundesliga. Union vangt om en bij het miljoen euro voor z’n trainer. In een emotionele video heeft Blessin, die gisteren al werd voorgesteld, nu afscheid genomen van Union. “We hebben deze

Lees meer »

Eddie Murphy werkt nu al aan ‘Beverly Hills Cop 5′

Hoofdrolspeler Eddie Murphy en producent Jerry Bruckheimer werken al aan een vijfde deel in de succesvolle Beverly Hills Cop-serie. Dat melden zij beiden in gesprek met ‘Variety’. Het vierde deel in de reeks, ‘Axe F’, is vanaf 3 juli op Netflix te zien.

Lees meer »

Vier maanden na huwelijksfeest verwachten Kristel en Regi eerste kindje samen: “Ik sta ervan versteld hoeveel sneller mijn buik nu groeit”

In een post over hun ‘MINI’ sunbreak kondigden Regi en Kristel dinsdag aan dat ze samen een eerste kindje verwachten. Regi’s – nog altijd kersverse – echtgenote reageert vanuit Spanje op het heuglijke nieuws: “Regi is in volle overtuiging dat het een jongen wordt, maar weet niet goed hoe hij met jongens moet omgaan.”

Lees meer »

Meer dan 13.000 bezoekers genieten van 33ste editie Feest in ‘t Park in vernieuwde festivalsetting: “Een onvergetelijke start van de zomer”

Een zomerse en gezellige sfeer, een prachtig vernieuwd park, de opzwepende dansbeats van nationale en internationale artiesten én het inhoudelijk lokaal mondiaal verhaal van Feest in ’t Park lokten zaterdag 13.000 bezoekers naar het Minnewaterpark en het Bargeplein. De derde editie georganiseerd door Brugge Plus en de 33ste editie sinds de start van het mondiaal festival was een groot succes.<br

Lees meer »

“België, dat is een land op retour”: Nederlandse pers maakt ‘horrorkabinet Oranje’ af, maar ziet derby in achtste finale nog wel zitten

Ondanks de pijnlijke en in de Nederlandse media fel bekritiseerde 3-2 nederlaag tegen Oostenrijk zit het EK voetbal voor Oranje er nog niet op. Als een van de ‘beste nummers drie’ mag Nederland naar de achtste finales. Daarin wacht een duel met Engeland of een duel met de winnaar van de groep met België. Een Derby der Lage Landen ligt

Lees meer »