Oeps! Plots blote vrouwenbenen in beeld bij interview Ruben Van Gucht

Grappig moment deze ochtend bij ‘Radio 2 Weekwatchers’ op VRT 1: tijdens een live-interventie tussen Ruben Van Gucht (37) en Anja Daems (56) komen er blote vrouwenbenen op een bed in beeld. Van Gucht vertoeft momenteel in Keulen voor de verslaggeving van het EK voetbal en is duidelijk niet alleen op zijn hotelkamer. 

Meer krantenkoppen in België

Historisch Hart van Kortrijk feestelijk geopend

De heraanleg van het historische centrum van Kortrijk werd zondag 23 juni feestelijk geopend met hapjes en drankjes van brasserie St. Medard en Wijnboutique Ernest. Livemuziek werd verzorgd door The Almost Swinging Jazz Band. Het museum 1302 was open voor bezoek deze namiddag.
The post Historisch Hart van Kortrijk feestelijk geopend appeared first on KW.be.

Lees meer »

Komt het tot een ’totale oorlog’ tussen Israël en Hezbollah? “We groeien steeds meer naar een bredere oorlogssituatie”

Elke dag dat het geweld in Gaza aanhoudt, groeit de vrees voor een totale oorlog tussen Israël en Libanon. De Israëlische premier Netanyahu wil een deel van zijn troepen naar Noord-Israël verplaatsen, waar de beschietingen met Hezbollah steeds verder escaleren. Geen enkel van de betrokken partijen heeft baat bij een oorlog, zegt expert Midden-Oosten Peter Malcontent. "Dus waarom zou men

Lees meer »

Boete, rijverbod en proeven voor automobiliste met 2 promille in slaap achter stuur: “Je was murw door de alcohol, heel gevaarlijk”

Stilstaand, met draaiende motor maar met haar hoofd op de passagiersstoel in slaap. In die toestand kon een 33-jarige automobiliste uit Bavikhove (Harelbeke) in Kuurne door agenten aangetroffen worden. Ze bleek dronken en had bijna 2 promille alcohol in het bloed te hebben. “Je was murw door de alcohol”, kreeg ze alvast een stevige uitbrander van de politierechter.
The

Lees meer »

Het Achterland stelt sterke productie ‘De Ballroombeker’ voor, geschreven door West-Vlaming Jeroen Maes

De zomerkomedies van producent Het Achterland in het Fakkeltheater zijn uitgegroeid tot een authentieke Antwerpse zomertraditie. ‘De Ballroombeker’ zal vanaf 28 juni 2024 maar liefst zeven weken te zien zijn in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Regisseur Jeroen Maes schreef een heerlijke, zwoele danskomedie voor de hoofdcast met o.a. Ann van den Broeck, Carry Goossens, Karin Jacobs en Vicky

Lees meer »

Dronken vrachtwagenchauffeur rijdt zich vast op kruispunt in Leuven

In het centrum van Leuven heeft een dronken vrachtwagenchauffeur zich vastgereden op een rotonde. Hij bleef maar vooruit- en achteruit manoeuvreren, maar geraakte niet weg. De politie kon de vrachtwagen uiteindelijk wel van het kruispunt wegrijden. De bestuurder wasdronken, hij ontnuchterde in de cel en is zijn rijbewijs kwijt.

Lees meer »

Cheque van 800 euro voor Sociaal Huis Zulte van de werkgroep Vlaanderen Feest dat zich weer opmaakt voor een nieuwe editie

Sociaal Huis Zulte ontvangt opnieuw een cheque van 800 euro n.a.v. Vlaanderen Feest. Het krijgt die cheque van de werkgroep Vlaanderen Feest van de Zultse cultuurraad. Zij schenken al voor het achtste jaar op rij de helft van hun opbrengst aan een goed doel.
The post Cheque van 800 euro voor Sociaal Huis Zulte van de werkgroep Vlaanderen Feest

Lees meer »

Sarrako gaat zomer in met nieuwe trainer

De damesploeg van Sarrako blijft in 3de provinciale spelen en start in september zelfs met een tweede damesploeg in 4de provinciale. Een paar weken geleden lanceerden de volleybalsters een oproep om een nieuwe trainer te vinden… en met succes!
The post Sarrako gaat zomer in met nieuwe trainer appeared first on KW.be.

Lees meer »