LIVEBLOG TURKIJE-PORTUGAL. Wat kunnen Turken, met goudhaantje Güler op de bank, tegen troepen van Martinez?

EK-favoriet Portugal bekampt Turkije. Halen de troepen van Roberto Martínez uit of kunnen de Turken verrassen? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Vertragingen bij Duits treinverkeer zorgen voor klachten bij Rode Duivels-fans: “Na vier treinen is een vriendin ons komen ophalen”

Na de kwalificatie voor de achtste finales, woensdagavond tegen Oekraïne, kennen tal van Rode Duivels-fans problemen met hun terugkeer vanuit Stuttgart naar huis. Al sinds het begin van het Europees Kampioenschap klagen voetbalfans over de treinen in Duitsland, een al jaren aanslepend en groeiend probleem. “Over de NMBS ga ik nu minder klagen”, klinkt het.

Lees meer »

Regisseur ‘The notebook’ excuseert zich bij hoofdrolspelers Ryan Gosling en Rachel McAdams: “Sorry dat ik uit de biecht klapte over slechte relatie op de set”

Nick Cassavetes, de regisseur van de romantische kaskraker ‘The notebook’, heeft zich geëxcuseerd bij de 2 hoofdrolspelers van de film. Intussen alweer 10 jaar geleden onthulde Cassavetes dat Ryan Gosling en Rachel McAdams, die in de film een ontroerend liefdesverhaal vertolken, tijdens de opnames een bloedhekel aan elkaar hadden. “Sorry dat ik uit de biecht klapte, jongens”, zegt hij nu.

Lees meer »

Ouders van Philippos (20) die door groep jonge mannen werd doodgeslagen in Duitsland, kapot van verdriet: “Hij is in koelen bloede vermoord”

Het tragische lot van de 20-jarige Philippos T. heeft heel Duitsland geschokt. Hij overleed dinsdag aan zijn verwondingen nadat hij was geslagen en geschopt door een groep jonge mannen in een park in Bad Oeynhausen nabij Bielefeld. De pijn en het verdriet van de ouders is ondraaglijk. “Philippos was de beste jongen van de wereld”, vertelde zijn vader tijdens een

Lees meer »

Griekse kapitein blijft aangehouden na afsteken vuurwerk op jacht

De kapitein en de eerste officier die vuurwerk afstaken op een jacht in Griekenland, zijn opgesloten in de gevangenis in afwachting van hun proces. Ze worden beschuldigd van brandstichting op het eiland Hydra. Volgens juridische bronnen ontkennen de twee mannen en de volledige bemanning alle betrokkenheid.

Lees meer »

Belgische amateurvoetballer (28) verdronken in Thailand

Een Belgische amateurvoetballer is om het leven gekomen toen hij in Thailand in zee ging zwemmen en meegesleurd werd door de golven. Dat melden lokale media. Slachtoffer is Allan Luvovadio (28). Buitenlandse Zaken bevestigt aan HLN dat haar diensten op de hoogte zijn van een ongeval met een Belg in Thailand, maar kan geen extra informatie kwijt over de zaak.

Lees meer »

Akkoord tussen Assange en Amerikaans gerecht bekrachtigd: “Met deze uitspraak lijkt het erop dat u als vrij man deze rechtszaal kunt verlaten”

WikiLeaks-oprichter Julian Assange heeft voor de rechtbank schuld bekend aan het samenzweren om geheime defensie-informatie te verkrijgen en te publiceren. Met zijn schuldbekentenis, die door rechter Ramona V. Manglona in het gerechtsgebouw in Saipan op de Noordelijke Marianen werd aanvaard, bekrachtigde de 52-jarige Assange de deal over zijn vrijlating die hij met de Verenigde Staten sloot. Op het eiland staat

Lees meer »

Eric Gerets (70) ziet einde naderen, maar trekt nog één keer naar PSV en Galatasaray: “Ik haal alles uit het leven wat ik er nog uit kan halen”

Een van de stoerste voetballers en trainers die het Belgische voetbal ooit heeft gekend, vecht nu tegen zijn eigen fysieke beperkingen. Bij de pakken neerzitten doet Eric Gerets niet, ook niet als hij weer eens uit het niets op de grond is gevallen of met moeite kan spreken. Binnenkort eert PSV, club waarvoor hij 200 matchen speelde en ook trainde

Lees meer »

Triatlete Bieke Trenson (36) kwalificeert zich voor WK: “Ik hoop op podiumplaats in mijn leeftijdsgroep”

De triatleten uit Knokke-Heist steken in bloedvorm. Het voorbije weekend was Tom Defoort het sterkst op de volledige afstand in de Openlakes Champagne. De week ervoor kwalificeerde Bieke Trenson zich in de Ironman van Nice voor het WK in september in diezelfde stad. En ze is ambitieus.
The post Triatlete Bieke Trenson (36) kwalificeert zich voor WK: “Ik hoop

Lees meer »

Cheque van 800 euro voor Sociaal Huis Zulte van de werkgroep Vlaanderen Feest dat zich weer opmaakt voor een nieuwe editie

Sociaal Huis Zulte ontvangt opnieuw een cheque van 800 euro n.a.v. Vlaanderen Feest. Het krijgt die cheque van de werkgroep Vlaanderen Feest van de Zultse cultuurraad. Zij schenken al voor het achtste jaar op rij de helft van hun opbrengst aan een goed doel.
The post Cheque van 800 euro voor Sociaal Huis Zulte van de werkgroep Vlaanderen Feest

Lees meer »

Een zomer vol met aangename beleving aan de Kust

De toeristische sector aan zee en de tien kustgemeenten presenteren een zomer vol met aangename belevingen. Na een sterke start met ongeveer 650.000 bezoekers blijft ook Triënnale Beaufort een unieke zomertroef voor de Kust.
The post Een zomer vol met aangename beleving aan de Kust appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Zowat elke klant betaalt hier cash. Dat moeten we toch niet uitleggen, zeker?” Rechter beslist: bordeelhouders mogen belastingen nu ook cash betalen

Twee bordeelhouders uit het Antwerpse Schipperskwartier hebben de Vlaamse fiscus voor de rechtbank gedaagd. De reden: ze willen hun belastingen cash betalen, maar dat mocht niet. “Zowat alle klanten betalen hier contant. Dat is anoniem. Daar moeten we toch geen tekening bij maken?” De rechter geeft hen gelijk en verplicht de fiscus nu om hun cash geld te ontvangen. Al

Lees meer »