LIVEBLOG TURKIJE-PORTUGAL. Erg klungelig eigen doelpunt brengt Portugezen op dubbele voorsprong na eerste helft

Portugal leidt na de eerste helft met 0-2. Bernardo Silva kon een aanval uit het boekje mooi afronden. Daarna hielp de Turkse defensie een handje: een érg klungelig eigen doelpunt verdubbelde de voorsprong. Kunnen de Turken in de tweede helft nog iets terugdoen? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Ingrid beleefde nachtmerrie bij B&B-uitbater Jelmont: “Een hele week kregen wij alleen maar oud brood”

Elk seizoen van ‘B&B zoekt lief’ heeft zijn slechterik. Nadat het vorig jaar clashte tussen ‘slavendrijver’ Isabel en enkele van haar aanbidders, loopt het in de nieuwe afleveringen al snel fout tussen de Antwerpse Ingrid (61) en ‘botterik’ Jelmont (62). “Hij had totaal geen interesse in ons”, doet Ingrid haar beklag in ‘Dag Allemaal’. “En toen ik snapte waarom niet,

Lees meer »

Tuinarchitect Geert Merlevede opent droomtuin voor publiek in Vlamertinge

De Landelijke Gilden organiseren op zaterdag 29 juni, zondag 30 juni en zondag 1 september van 10 tot 18 uur weer hun Opentuindagen. In Vlamertinge stelt tuinarchitect Geert Merlevede onder de noemer Tussen tuin en landschap zijn eigen vijf hectare grote tuin open voor het publiek.
The post Tuinarchitect Geert Merlevede opent droomtuin voor publiek in Vlamertinge appeared first

Lees meer »

Ontspanning en amusement troef in B’ARENA in Middelkerke

Liefhebbers van leuk indoor amusement zitten vanaf deze week op het juiste adres in zaal de B’ARENA. Gevestigd in hotel Acropolis, Westendelaan 94, in de ruimte waar tot voor kort het Casino was ondergebracht.
The post Ontspanning en amusement troef in B’ARENA in Middelkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »