LIVEBLOG GEORGIË-TSJECHIË (15u). Kan Georgië Tsjechië over de knie leggen?

Deze namiddag (15u) openen Tsjechië en Georgië de vierde wedstrijddag van de tweede speelronde op het EK in Duitsland. Zowel de Tsjechen als de Georgiërs verloren op de openingsspeeldag en hopen in het Volksparkstadion in Hamburg hun eerste punten te kunnen rapen. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. “Als je ouders je niet willen, neem ik je wel mee”: opmerkelijke ontmoeting tussen Donald Trump en jonge fan gaat viraal

Op sociale media gaan beelden viraal van een opvallende ontmoeting tussen voormalig president Donald Trump en een jonge fan. De jongen had zich als Trump verkleed en raakte tot tranen toe bewogen toen hij zijn idool zag. De ex-president probeerde het kind op te vrolijken en gaf hem plots wat “zakgeld”. Vervolgens grapte hij dat hij de kleine dubbelganger wel

Lees meer »

Man naar ziekenhuis nadat hij in berm A19 belandt

Zaterdagmorgen moesten de hulpdiensten in alle vroegte uitrukken naar de A19. Een man was er met zijn Volkswagen Polo in het struikgewas in de berm beland.
The post Man naar ziekenhuis nadat hij in berm A19 belandt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ernest Wijnboutique lanceert picknickmand: “Personaliseer met jouw favoriete wijn”

Ernest Wijnboutique nam onlangs een nieuwe start in het historisch centrum van Kortrijk en lanceert deze zomer een zorgvuldig samengestelde picknickmand. “Het bevat alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en gezellige tijd in de buitenlucht: een comfortabel dekentje, twee elegante glazen en een handige flesopener, allemaal verpakt in een stijlvol en herbruikbaar stoffen mandje”, zegt zaakvoerder Roy Veracx.<br

Lees meer »

Basisschool De Wijzer neemt afscheid van directeur Luc Alvoet: “Je zou het nu niet zeggen, maar ik sta niet graag in de schijnwerpers”

Maandag werd in basisschool De Wijzer in Aarsele afscheid genomen van directeur Luc Alvoet. Het feestvarken werd op de speelplaats in de bloemetjes gezet door het personeel én door de 370 kinderen van beide afdelingen van de school.
The post Basisschool De Wijzer neemt afscheid van directeur Luc Alvoet: “Je zou het nu niet zeggen, maar ik sta niet

Lees meer »

Trump wil kooigevecht tussen “gemene” immigranten en Amerikaanse vechters organiseren

Donald Trump (78) heeft opnieuw grove uitspraken gedaan over illegale immigranten die de Amerikaans-Mexicaanse grens oversteken. Tijdens twee campagnebijeenkomsten in Washington en Philadelphia lanceerde de Amerikaanse ex-president het bizarre idee om een kooigevecht tussen immigranten en Amerikaanse vechters te organiseren. “Deze mensen zijn taai, gemeen en smerig”, sneerde hij.

Lees meer »

Rob Merchie (35) kijkt uit naar zijn derde Tour als verzorger van Remco Evenepoel: “Hij is eigenlijk ook maar een gewone mens”

Rob Merchie (36) uit Otegem begint dit weekend aan zijn derde Ronde van Frankrijk als verzorger bij Soudal-Quick-Step, de ploeg van Remco Evenepoel. “Als personeel zo’n evenement van dichtbij mogen meemaken, dat is heel speciaal”, vertelt de ex-jeugdwielrenner van KSV Deerlijk.
The post Rob Merchie (35) kijkt uit naar zijn derde Tour als verzorger van Remco Evenepoel: “Hij is

Lees meer »

Hij was bij de eerste lichting afgestudeerden van de Antwerpse modeacademie, nu dreigt zijn merk te verdwijnen: de man achter Gigue

Nu de Duror Fashion Group de boeken heeft neergelegd, verdwijnt mogelijk ook een echt Antwerps merk: Gigue. Oprichter Jo Wyckmans was in 1968 bij de eerste lichting afgestudeerden van de Antwerpse modeacademie, en werkte in de jaren 80 en 90 de ‘preppy’ look uit, vanaf 1991 met Gigue. Dochter Audrey bleef tot nu aan boord, zelf koos Jo Wyckmans jaren

Lees meer »

Vorig jaar bijna 13.500 zwerfkatten gevangen in Vlaanderen

In 2023 zijn er in de Vlaamse steden en gemeenten bijna 13.428 zwerfkatten gevangen, zowat 8 procent minder dan een jaar eerder, toen nog meer dan 14.600 katten van de straat werden gehaald. Dat schrijft De Zondag op basis van cijfers van minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA).

Lees meer »

Iddy Decock houdt Sint-Pieterswijkfeesten recht: “Laat me maar uitbollen zoals een oldtimer”

Al meer dan twintig jaar is Iddy Decock dé steunpilaar van de Sint-Pieterswijkfeesten, die van vrijdag 5 tot zondag 7 juli opnieuw 6.000 à 7.000 mensen zullen lokken naar het Zaalhof. Maar met zijn 74 lentes op de teller beseft de gepensioneerde landmeter dat hij niet eeuwig de wijkkermis recht kan houden.
The post Iddy Decock houdt Sint-Pieterswijkfeesten recht:

Lees meer »