De mentale veerkracht van ‘Big Rom’: wordt het EK het laatste kunstje van Romelu Lukaku bij de Duivels?

“Hey Rom, alles okay?” Niet zolang geleden stuurde een bezorgde Thierry Henry dagelijks een bericht naar Romelu Lukaku (31) om te checken of hij zich mentaal nog wel gezond voelde. In zijn drang naar perfectie en glorie met zijn land durft een topspits zichzelf weleens verliezen. Wij gingen op zoek naar de mentale veerkracht van ‘Big Rom’. Hoe hij telkens weer recht krabbelt na een teleurstelling bij de Rode Duivels en die uitdaging ook graag aangaat: “Soms denk ik van: f*ck, moet ik iets laten vallen of niet?” 

Meer krantenkoppen in België

San Maes is buurtwerker voor digitale inclusie in Pittem

Bij de gemeente Pittem werd onlangs San Maes in dienst genomen als buurtwerker digitale inclusie. Zij zal Pittem- en Egemnaren, die zich vaak in een kwetsbare situatie bevinden en die botsen op digitale drempels in het dagelijkse leven, begeleiden.
The post San Maes is buurtwerker voor digitale inclusie in Pittem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dierenrouwplaats is meerwaarde voor baasjes van overleden dieren

Baasjes van gestorven dieren kunnen voortaan op de dierenrouwplaats op de nieuwe begraafplaats in de Groenestraat in Roeselare terecht om er hun geliefde dier te herdenken. “Een erg waardevol initiatief”, aldus Jan Behaeghel die vorige maand afscheid moest nemen van zijn tien jaar oude hond Boris.
The post Dierenrouwplaats is meerwaarde voor baasjes van overleden dieren appeared first on

Lees meer »

Blankenberge wil deze zomer nog meer inzetten op openbare netheid: “Vorige zomer kregen 116 overtreders een GAS-boete tijdens 1.085 controles”

Deze zomer zullen medewerkers van OVAM opnieuw anonieme controles houden in Blankenberge om overtreders van sluikstorten, zwerfvuil en hondenpoep op heterdaad te betrappen. De stad zelf heeft drie extra GAS-vaststellers opgeleid die deel uitmaken van de dienst Gemeenschapswachten. Burgemeester Björn Prasse (Open Vld) kondigde aan dat er ook een nieuw online meldingsplatform komt.
The post Blankenberge wil deze zomer

Lees meer »

Politie-interventie bij paleis van Versailles door geschil tussen verkopers

Er heeft donderdagnamiddag een interventie van de veiligheidsdiensten plaatsgevonden bij het paleis van Versailles, in de buurt van Parijs. Dat zou het gevolg zijn van een geschil tussen twee verkopers, waarbij een van hen een mes had getrokken. Dat meldt de krant Le Figaro, die sprak met een politiebron. Er zou geen sprake zijn van terreur.

Lees meer »

Drie nieuwe fietsroutes langs historische locaties in Maldegem

In samenwerking met de gemeente werkte Maldegemnaar Robin Van Kerschaver drie nieuwe fietsroutes uit, die fietsers langs historische locaties op Maldegems grondgebied loodsen. Elke route start aan het Sint-Annazwembad in de Gidsenlaan en is 40 kilometer lang.
The post Drie nieuwe fietsroutes langs historische locaties in Maldegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ingeborg doet pal in de zomer bizarre aankondiging : “Het is mijn hobby om mensen in de war te brengen”

TV-gezicht Ingeborg (57) en zanger David Vandyck (45) slaan de handen elkaar. Met hun kerstconcert ‘LICHT’ wil het duo mensen raken en ontroeren, maar brengen ze ook een boodschap van hoop. De vertrouwde kerstklassiekers zoals ‘Witte Kerstmis’, ‘Feliz Navidad’ en ‘We Wish You A Mery Christmas’ vullen ze aan met speciale, thematische composities. Het is de eerste keer dat Ingeborg

Lees meer »

Knokke-Heist gaat uniek karakter van Het Zoute beschermen: “Druk op de wijk onder controle houden”

De typische kronkelende smalle paadjes, straten tussen de tuinen van de villa’s en witte verf. Het zijn maar enkele zaken die Het Zoute in Knokke typeren. De voorbije 115 jaar werd het wellicht de meest exclusieve wijk van Vlaanderen. De gemeente wil dat typische en ‘unieke’ karakter beschermen en hanteert daarom voor het eerst de BGO (Beleidsmatig Gewenste Ontwikkeling). “Door

Lees meer »

Skeerlerpiste in Kessel-Lo voorlopig dicht omdat ze te onveilig is: “Bart Swings en Jason Suttels moeten nu uitwijken naar andere pistes”

De skeelerpiste van Kessel-Lo bij Leuven, is voorlopig dicht omdat ze onveilig is. Er zitten onder meer barsten in de piste die door het warme weer putjes geworden zijn en daardoor kwam er afgelopen weekend een skater ten val. De domeinbeheerder heeft daarom besloten om de piste voorlopig te sluiten. Wereldkampioenen Bart Swings en Jason Suttels moeten nu op zoek

Lees meer »