Alle ploegen virtueel op drie punten in groep van de Belgen, doelpuntensaldo wordt belangrijker dan ooit

De wedstrijd tegen Roemenië wordt een rekensom. De Rode Duivels staan momenteel 1-0 voor, waardoor iedereen binnen de poule virtueel op drie punten komt. Als het zo blijft, wordt het doelpuntensaldo belangrijker dan ooit. Zeker met oog op de tegenstander in de achtste finale. 

Meer krantenkoppen in België

Vriendin van Luca Brecel krijgt 37 maanden voorwaardelijk voor drugshandel

De vriendin van Luca Brecel is door de Brugse strafrechter veroordeeld tot 37 maanden gevangenisstraf met uitstel, gekoppeld aan voorwaarden voor drugshandel. Laura Vanoverberghe (25) bracht onder andere cocaïne aan de man in de omgeving van Blankenberge. Voor twee medebeklaagden werd vijf jaar effectieve celstraf uitgesproken.
The post Vriendin van Luca Brecel krijgt 37 maanden voorwaardelijk voor drugshandel appeared

Lees meer »

Akkoord over Europese topjobs: Ursula von der Leyen, Antonio Costa en Kaja Kallas krijgen hoogste posities in handen

Ursula von der Leyen zal zichzelf zo goed als zeker opvolgen als voorzitter van de Europese Commissie. Dat zijn onderhandelaars van de 3 grote politieke families overeengekomen, zo melden verschillende media. Antonio Costa uit Portugal volgt wellicht Charles Michel op als voorzitter van de Europese Raad, Kaja Kallas uit Estland wordt de hoge vertegenwoordiger voor Buitenlandse Zaken. Donderdag en vrijdag

Lees meer »

Twee duo’s werpen zich in de strijd om co-voorzitterschap Ecolo

Het duo Samuel Cogolati/Marie Lecocq en de tandem Marie-Colline Leroy/Gilles Vanden Burre strijden op 13 juli voor het co-voorzitterschap van Ecolo. Het team krijgt geen gemakkelijke taak. De Franstalige groenen zijn nog aan het bijkomen van hun verkiezingsnederlaag en hebben maar een paar weken om hun campagne voor de lokale verkiezingen in oktober op te starten.

Lees meer »