Zware overstromingen verwoesten delen van Bangladesh, meer dan 2 miljoen mensen gestrand

Moessonregens hebben op grote schaal overstromingen veroorzaakt in het noordoosten van Bangladesh, waardoor meer dan 2 miljoen mensen zijn gestrand.

 

Meer krantenkoppen in België

Na ‘Familie’ verbrak actrice Silvia Claes zo goed als alle contact en maakte opvallende carrièreswitch

Waar blijven Trudy en Pierrot? Het is de vraag die menig ‘Familie’-fan zich stelt, nu duidelijk is welke personages een comeback maken in de seizoensfinale. Maar liefst vijf acteurs keren even terug, maar oudgedienden Silvia Claes (48) en Guillaume Devos (42) zijn nergens te bespeuren. Ze werden wel gevraagd, maar beiden hebben zo hun redenen om ‘Familie’ achter zich te

Lees meer »

Steekpartij in Rijkevorsel: minderjarigen van 16 en 17 jaar oud worden voorgeleid bij jeugdrechter, meerderjarige moet voor onderzoeksrechter verschijnen

In de nacht van zaterdag op zondag is in Rijkevorsel, in de Antwerpse Kempen, een man lichtgewond geraakt bij een incident waarbij ook wapens werden aangetroffen. Het is nog heel onduidelijk wat er exact gebeurde, vijf mensen werden voor verhoor opgepakt. Zondagavond werd beslist dat twee minderjarigen en een meerderjarige worden voorgeleid bij respectievelijk jeugdrechter en onderzoeksrechter.

Lees meer »

“Wij begrijpen dit niet”: Rode Duivels verbaasd dat ze ondanks kwalificatie massaal werden uitgefloten door eigen fans

Na hun flauwe pot, waar die 0-0 tegen Oekraïne vasthouden duidelijk het belangrijkste was, werden de Rode Duivels opvallend hard uitgefloten door de Belgische fans. Vertonghen ging op een gegeven moment met vragende armen richting de supporters. Een boze De Bruyne stuurde zijn teammaats naar binnen. “Wij als groep begrijpen de fans niet”, is Carrasco scherp voor de aanhang.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

De eerste resultaten van de Vlaamse toetsen zijn bekend. Daaruit blijkt dat het niet zo best gesteld is met de wiskundige kennis.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Protesten in Kenia draaien uit op chaos, geweld en plunderingen

Na eerdere vreedzame protesten tegen fiscale plannen van de regering is de situatie dinsdag in Kenia ontspoord. Volgens diverse ngo’s vielen minstens vijf doden – andere bronnen maken gewag van acht doden – en een dertigtal anderen raakten gewond nadat de politie manifestanten onder vuur nam. Er zou zowel met rubberen kogels als met scherp zijn geschoten. De voorbije 24

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Russisch oliedepot in brand na Oekraïense droneaanval – Zelensky tekent veiligheidsakkoorden met EU, Estland en Litouwen

De Oekraïense president Volodymyir Zelensky heeft donderdag in Brussel drie veiligheidsakkoorden ondertekend, waaronder een met de Europese Unie. En Rusland zegt aanvallen te hebben uitgevoerd op Oekraïense vliegvelden waar westerse militaire vliegtuigen gestationeerd moeten worden. Het ministerie van Defensie meldt dat daarbij hypersonische raketten en drones zijn ingezet.Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

“Dit zou niet mogen gebeuren op een voetbalveld”: Roberto Martínez hekelt selfie-zoekers tijdens Turkije-Portugal

Maar liefst zes veldbestormers probeerden tijdens de wedstrijd tussen Turkije en Portugal (0-3) tot bij Cristiano Ronaldo te geraken. Tot frustratie van de Portugese superster. De stewards zagen af, met een ongelukkig voorval op Gonçalo Ramos als gevolg. Portugal-bondscoach Martínez was achteraf bezorgd om zijn spelers: “We hebben het geluk dat de fans vandaag goede bedoelingen hadden.”

Lees meer »