Zo beleven metalfans Graspop in de regen: “Het duurt zeker 10 dagen voor de modder uit onze schoenen is”

Koning Modder en Prins Regen heersten over de tweede dag van Graspop. “Door die regen kunnen we een beetje minder van de muziek genieten”, zeggen twee festivalgangers. Onder de paraplu’s en de regenjasjes zaten vrijdag vooral veel fans van één Duitse band.

 

Meer krantenkoppen in België

Brand in schietclub Kortrijk, zwembad Abdijkaai even ontruimd

Langs de Abdijkaai in Kortrijk is zondagmiddag brand uitgebroken bij schietclub KGK. Kort na de schiettraining ontstond plots vuur in de afzuigingsinstallatie van de club. Niemand raakte gewond bij het incident. Het naburige LAGO-zwembad werd wel kortstondig geëvacueerd.
The post Brand in schietclub Kortrijk, zwembad Abdijkaai even ontruimd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Amerikaanse aanklagers willen Boeing voor de rechter

Amerikaanse aanklagers adviseren het ministerie van Justitie dat het Boeing aanklaagt. De vliegtuigbouwer zou de voorwaarden van een schikking rond twee dodelijke crashes met de geplaagde 737 MAX-toestellen hebben geschonden. Dat melden bronnen aan persbureau Reuters.

Lees meer »

Internationale drugsbende ontmanteld na inval in Peterbos: 12 mensen opgepakt, drugs en wapens in beslag genomen

De federale gerechtelijke politie van Brussel heeft een internationale criminele organisatie opgerold die actief was in drugshandel na een grootschalige politie-operatie in Peterbos vannacht. Een twaalftal leden van het netwerk werden gearresteerd, en er werden drugs, wapens en geld in beslag genomen. De organisatie, die vertakkingen had tot in Marseille in Frankrijk, was gespecialiseerd in de handel in cocaïne en

Lees meer »

Geen wachtlijst voor speelpleinwerking Heuvelland.

“We hebben voldoende monitoren gevonden en kunnen alle kinderen die zich inschreven effectief ontvangen op een van onze twee speelpleinwerkingen tijdens de komende grote vakantie. Dat antwoordde schepen Bart Vanacker (Gemeentebelangen) tijdens de gemeenteraad op een vraag van Nathan Duhayon van CD&V.
The post Geen wachtlijst voor speelpleinwerking Heuvelland. appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Schutters openen het vuur op synagoge, kerken en politiekantoor in Dagestan: zeker zes agenten en priester gedood

Er zijn nagenoeg gelijktijdig twee aanvallen geweest op verschillende plaatsten in Dagestan, een autonome republiek van de Russische Federatie, gelegen aan de Kaspische Zee. Schutters openden het vuur op een synagoge, twee kerken en een politiekantoor. Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken zijn daarbij zes politieagenten en een priester gedood. Er zouden ook minstens twaalf agenten gewond geraakt zijn. Er

Lees meer »