WEERBERICHT. Daar komt dan eindelijk de zon: “Flinke zonnige perioden met droog weer vanaf zondag”

Het is nog even doorzetten volgens onze weerman David Dehenauw. “Vandaag en morgen krijgen we nog wisselvallig weer, maar vanaf zondag krijgen we hoge temperaturen en veel zon”. De zon en aangename temperaturen zullen zeker tot donderdag aanhouden, daarna zou het weer terug minderen. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Zelensky in Brussel – Rusland meldt aanvallen op Oekraïense vliegvelden waar westerse vliegtuigen zullen opereren

De Oekraïense president Volodymyir Zelensky is donderdag in Brussel aangekomen om er drie veiligheidsakkoorden te ondertekenen, waaronder een met de Europese Unie. En Rusland zegt aanvallen te hebben uitgevoerd op Oekraïense vliegvelden waar westerse militaire vliegtuigen gestationeerd moeten worden. Het ministerie van Defensie meldt dat daarbij hypersonische raketten en drones zijn ingezet.Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Bijna 2 miljard euro blijft achter slot en grendel: 15 jaar later zijn de centen van Michael Jackson nog niet verdeeld

Michael Jackson, de King of Pop, vergaarde een fortuin met zijn muziek, maar stond bij zijn dood in 2009 financieel op wankele benen. Na zijn overlijden hebben de erfgenamen van Michael Jackson zijn schulden aangepakt en zijn nalatenschap opgebouwd tot een waarde van 2 miljard dollar. Toch blijft dat geld – vijftien jaar na zijn dood – grotendeels achter slot

Lees meer »

Een post dreigt voor strijd te zorgen en dan is er ook de vorige struikelsteen nog: de hoofdpijndossiers van de Vlaamse formatie

Alles wordt in gereedheid gebracht om de onderhandelingen voor een Vlaamse regering met N-VA, Vooruit en CD&V op gang te trekken. Wekenlang zullen de drie partijen de degens kruisen in een poging zo veel mogelijk uit de brand te slepen. En dat zal zoals gebruikelijk gepaard gaan met drama, de nodige decibels en politiek gepoker. Een reeks dossiers dient zich

Lees meer »

Boete, rijverbod en proeven voor automobiliste met 2 promille in slaap achter stuur: “Je was murw door de alcohol, heel gevaarlijk”

Stilstaand, met draaiende motor maar met haar hoofd op de passagiersstoel in slaap. In die toestand kon een 33-jarige automobiliste uit Bavikhove (Harelbeke) in Kuurne door agenten aangetroffen worden. Ze bleek dronken en had bijna 2 promille alcohol in het bloed te hebben. “Je was murw door de alcohol”, kreeg ze alvast een stevige uitbrander van de politierechter.
The

Lees meer »

Het 4-daags feest van Deelfabriek was een groot succes

Deelfabriek Kortrijk hield van 19 tot en met 22 juni opendeurdagen. Vele honderden bezoekers tekenden present. Intussen maakte schepen Philippe De Coene bekend dat de kaap van 15.000 bezoekers gehaald is op 9 maanden tijd.
The post Het 4-daags feest van Deelfabriek was een groot succes appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tweede zege tegen Dallas brengen Washington Mystics en Julie Vanloo van laatste plaats weg in WNBA

Een dag na een 69-97-overwinning in Texas heeft Washington Mystics zondag ook op eigen terrein gewonnen van Dallas Wings. In de Amerikaanse hoofdstad werd het 92-84. Dankzij die vierde zege van het seizoen – op zeventien wedstrijden – geeft het team van Belgian Cat Julie Vanloo de rode lantaarn in de Noord-Amerikaanse basketbalcompetitie WNBA door aan Dallas.
The post

Lees meer »