Vrouw klaagt ex aan omdat hij haar niet naar luchthaven wou brengen: “Mondeling contract verbroken”

Een rechtbank in Nieuw-Zeeland heeft de claim van een vrouw tegen haar ex afgewezen nadat ze haar vlucht miste omdat hij haar niet naar de luchthaven heeft gebracht.

 

Meer krantenkoppen in België

Seizoensfinale van ‘Familie’ is grote reünie van oude bekenden: “Stiekem zou ik Rita graag nog eens zien hervallen”

In de finaleweek van ‘Familie’ vervullen vijf oude bekenden ‘de grootste droom van de bomma’. Onder andere (zatte) Rita, gespeeld door Jacky Lafon, maakt haar rentree in de soap voor een reünie met de familie Van de Bossche. Onze reporter volgde de emotionele draaidagen vanop de eerste rij. “We kwamen maar niet overeen over de verhaallijn”, aldus Jacky Lafon.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Zonen van Debby Pfaff maken debuut op catwalk: “Nee, dit hebben we niet aan onze bekende familie te danken”

“Het applaus geeft ons een boost om verder te gaan als model.” Keano (19) en Liam (18), zonen van Debby Pfaff (49) en Nicolas Liébart (44), maakten afgelopen weekend een straf debuut op de catwalk. Hoewel hun ouders hun grootste supporters zijn, willen ze hun eigen succes bereiken. En de honger is groot. “Een carrière als profvoetballer? In principe kan

Lees meer »

“Is dit mijn bedanking voor al die jaren in de gemeentepolitiek?: Anzegemse burgemeester veroordeeld tot 8.000 euro boete voor opruimwerken in park

Gino Devogelaere, burgemeester van Anzegem, is veroordeeld tot een boete van 8.000 euro, waarvan de helft effectief, voor de opruimwerken in het Sint-Arnolduspark in Tiegem. De rechter oordeelde dat de burgemeester daarbij zijn boekje te buiten ging en schade aanrichtte aan de natuur. “Lag onze lijst nog niet vast, ik stopte meteen als burgemeester.”
The post “Is dit mijn

Lees meer »

Jobcafé bij Politie Oostende op maandag 8 juli

Op maandag 8 juli van 18 tot 20 uur organiseert Politie Oostende in het hoofdkantoor in de Lijndraaiersstraat 5 een jobcafé. In een gemoedelijke sfeer kunnen geïnteresseerden in gesprek gaan met collega’s en alle job- en carrièremogelijkheden binnen de politiezone ontdekken.
The post Jobcafé bij Politie Oostende op maandag 8 juli appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gerdy Haes stopt als algemeen directeur van Zorgbedrijf Harelbeke

Zorgbedrijf Harelbeke zette een maand geleden de samenwerking stop met algemeen directeur Gerdy Haes. Dat raakte nu pas bekend. Dat het volgens sociale media wegens ‘toxisch leiderschap’ zou zijn, ontkent voorzitter Lynn Callewaert met klem. “Dat klopt absoluut niet. Er waren meningsverschillen rond de aansturing van het zorgbedrijf.”
The post Gerdy Haes stopt als algemeen directeur van Zorgbedrijf Harelbeke

Lees meer »

Fotograaf Stefaan Beel neemt afscheid van stedelijke academie in Roeselare: “Ik maakte hier vrienden voor het leven”

Vorige week nam Stefaan Beel afscheid van zijn fotoklas en de doka in de stedelijke academie. En dat op een hoogtepunt want in dit digitale tijdperk is er nog nooit zoveel interesse geweest voor de analoge fotografie. “Dit is een afscheid met gemengde gevoelens, ik heb hier vrienden gemaakt voor het leven.”
The post Fotograaf Stefaan Beel neemt afscheid

Lees meer »

Vijf jaar cel voor verkrachting van bevriende studente op kot in Brugge

Een 33-jarige Egyptenaar is door de Brugse correctionele rechtbank veroordeeld tot vijf jaar effectieve gevangenisstraf en 400 euro boete wegens verkrachting en verboden wapenbezit. Ahmed K. vergreep zich aan een 23-jarige studente die hem een slaapplaats had aangeboden. Het openbaar ministerie had zes jaar cel gevorderd.
The post Vijf jaar cel voor verkrachting van bevriende studente op kot in

Lees meer »