Vader en zoon ontkennen betrokkenheid bij moord op Laura en Marc op Tenerife: “Twee lijken in zo’n kleine Clio? Praktisch onmogelijk”

De twee landgenoten die verdacht worden van de moord op het koppel Laura Trappeniers (66) en Marc Olbrechts (71) zijn een 44-jarige vader en zijn zoon uit Bergen. Volgens de speurders vermoordden zij het koppel bij hen thuis op Tenerife en staken ze hun lijken in een grote zak om ze daarna in zee te dumpen. Maar zowel vader als zoon ontkennen elke betrokkenheid. “Op Tenerife gebeuren rare dingen.” 

Meer krantenkoppen in België

Listige Pogacar wilde geel aan Evenepoel laten, die morgen maar 3 plaatsen beter moet doen om leider te worden: “Zou fantastisch zijn”

Na twee etappes heeft Remco Evenepoel (24) zijn eerste trui al beet in de Ronde van Frankrijk. Toen Tadej Pogacar ten aanval trok zat hij te ver, maar na een knappe achtervolging klokte Evenepoel dezelfde tijd in het algemeen klassement. De witte trui is een leuk souvenir, maar als Evenepoel morgen drie plekken voor Pogacar eindigt, pakt hij geel. “Dat

Lees meer »

“Formule I in het klein”: Racing Club Roeselare organiseert het EK voor telegeleid wagen

Roeselare Sinds vijf jaar racet Racing Club Roeselare met telegeleide wagens op het gloednieuwe circuit op het einde van de Kachtemsestraat, pal langs de E403. Eind augustus organiseren ze het EK, komend weekend komt een internationaal gezelschap kennismaken met het circuit. Een kijkje gaan nemen is gratis.
The post “Formule I in het klein”: Racing Club Roeselare organiseert het

Lees meer »

Beurzen zoeken richting

06:52 Na de brede spreidstand op Wall Street, havikachtig commentaar van Fed-bestuurders en met het Amerikaans inflatiecijfer voor de boeg gaat de Aziatische beurzen uiteenlopende richtingen uit.

Lees meer »

Maritt (6) neemt op laatste schooldag afscheid van haar klas, België én haar beste vriendin: “Als ik kon, nam ik Stellatje mee in mijn valies naar Oostenrijk”

Bij het einde van het schooljaar worden wel vaker traantjes gelaten, maar voor Maritt (6) uit Roeselare wordt het afscheid extra zwaar. Als ze straks basisschool De Verrekijker buitenstapt, neemt ze niet alleen afscheid van haar kleutertijd, maar van alles en iedereen. Ook van haar beste vriendinnetje Stella. Komende zaterdag verhuist ze naar Oostenrijk, 1.100 kilometer verderop, waar haar ouders

Lees meer »

Ouders basisschool De Talententuin lanceren petitie om geliefde interim-directeur aan boord te houden: “Hij bracht terug warmte in de school”

Het einde van het schooljaar verliep in Prizma-basisschool De Talententuin in Lendelede niet zo rustig. Er is onder een deel van het personeel en bij heel wat ouders onmin ontstaan omdat interimdirecteur Maarten Vansteenkiste die job na dit schooljaar niet definitief mag uitoefenen. Die laatste hebben een petitie gelanceerd.
The post Ouders basisschool De Talententuin lanceren petitie om geliefde

Lees meer »

Vier maanden na huwelijksfeest verwachten Kristel en Regi eerste kindje samen: “Ik sta ervan versteld hoeveel sneller mijn buik nu groeit”

In een post over hun ‘MINI’ sunbreak kondigden Regi en Kristel dinsdag aan dat ze samen een eerste kindje verwachten. Regi’s – nog altijd kersverse – echtgenote reageert vanuit Spanje op het heuglijke nieuws: “Regi is in volle overtuiging dat het een jongen wordt, maar weet niet goed hoe hij met jongens moet omgaan.”

Lees meer »

‘Temptation’ Megan stelt haar nieuwe vriend Oliver voor: “Zijn eerste relatie, maar hij is op alle vlakken perfect”

“Wat ik nu voel: dat heb ik écht nog nooit eerder meegemaakt.” Wie er nog aan twijfelde: Megan Desaever is verliefd. De realityster uit ‘Temptation Island’ en ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ verloor haar hart aan Oliver, die ze leerde kennen op vakantie op Ibiza. In dit interview vertelt de Belgische beauty hoe die ontmoeting tot stand kwam, wat

Lees meer »