Nog voor opening al koopjesjagers bij Ikea in Zaventem, dat vandaag 15 procent korting geeft op alles

Wie kortingen wil scoren, moet vrijdag bij Ikea zijn. De Zweedse winkelketen geeft vandaag 15 procent korting op alles. Dat doen ze omdat Ikea exact 40 jaar aanwezig is in ons land. Professor winkelketens Gino Van Ossel (Vlerick Business School) verwacht een grote volkstoeloop. Wij gingen dan ook kijken in Zaventem. 

Meer krantenkoppen in België

Personeel Beaulieu Komen kiest niet voor staking

Bij textielbedrijf Beaulieu in het Henegouwse Komen heeft het personeel beslist om het werk niet neer te leggen. De onderhandelingen over de plannen van het bedrijf om bijna 140 jobs te schrappen, gaan eind augustus pas voort.
The post Personeel Beaulieu Komen kiest niet voor staking appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe fietsroute in Menen is samenwerking over de grenzen heen

Fietsen, ontdekken en proeven. Dat zijn de ingrediënten voor de nieuwe fietsroute ‘Fietsen met smaak’. Het project, een unieke samenwerking tussen Menen en het Franse Halluin, loodst fietsers langs een traject van 36 kilometer, op ontdekking in de streek.
The post Nieuwe fietsroute in Menen is samenwerking over de grenzen heen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Torhout wil project Digibanken tot medio 2026 verlengen

In juni 2022 heeft het Torhoutse stadsbestuur ingetekend op het project Digibanken, een subsidie-initiatief van de Vlaamse Overheid om digitale uitsluiting aan te pakken. Dat project zou eind 2024 normaal gezien aflopen, maar de stad wil het graag verlengd zien tot medio 2026.
The post Torhout wil project Digibanken tot medio 2026 verlengen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Emotioneel afscheid van kerk die tegen de vlakte gaat in Vlamertinge: “Maar de mensen mogen nog een stukje meenemen”

Van het brandglas tot de biechtstoel: wie dat wenst, krijgt een stukje kerk van de Brandhoek mee naar huis. Maar de Brandhazen, de bewoners van het gehucht, krijgen voorrang. Zij namen zondag massaal afscheid van hun kerk die straks tegen de vlakte gaat.
The post Emotioneel afscheid van kerk die tegen de vlakte gaat in Vlamertinge: “Maar de mensen

Lees meer »