Na 28 jaar duidt FBI nieuwe verdachte aan voor dubbele moord op twee vrouwen in nationaal park

De Amerikaanse FBI heeft een nieuwe verdachte aangewezen voor de moord op twee vrouwen 28 jaar geleden, meldt The Washington Post. De man, een veroordeelde serieverkrachter, zou de twee in 1996 om het leven hebben gebracht op een afgelegen kampeerplek in Shenandoah National Park (Virginia).

 

Meer krantenkoppen in België

“Ik heb hier alles. Behalve een goeie partner”: Vlaamse Patricia uit Curaçao hoopt liefde te vinden in ‘B&B zoekt lief’

“Ik heb hier alles. Behalve een goeie partner”, vertelt Patricia Brunswyck (40). De Oost-Vlaamse volgde achttien jaar geleden een sterrenchef naar Curaçao. De grote liefde vond de mama er vooralsnog niet, maar ze hoopt onder de vleugels van An Lemmens het tij te keren. “Per honderd vrijgezelle vrouwen zijn hier slechts 86 mannen.”

Lees meer »

Ervaren redder getuigt na overlijden jongetje (7) tijdens schooluitstap: “Een kind in de problemen verdwijnt binnen 20 à 60 seconden onder water”

Toen ze samen een ijsje wouden eten, bleek dat er een kindje ontbrak. Aan de zwemvijver van De Mosten voltrok zich deze week een drama dat iedere ouder, begeleider en redder in het hart treft. Redder Sibian De Gussem maakte al 9 reddingen mee. “Een kind in de problemen verdwijnt binnen 20 à 60 seconden onder water.”

Lees meer »

Na het afzeggen van Evenepoel en co: federatie houdt vast aan BK-startplicht én wil startregels tijdrit verstrengen

Remco Evenepoel zegde afgelopen weekend af voor het BK wielrennen, en hij was niet alleen. Nog vijf anderen leverden een ziektebriefje in. Ook voor het BK tijdrijden was er weinig animo. Maar de startplicht voor de wegrit opheffen, daar wil Belgian Cycling niet van weten. “Wij overwegen ook ernstig om voortaan de vijf grootste Belgische merkenploegen te verplichten om minstens

Lees meer »

Onze F1-watcher is in Oostenrijk getuige van spanningen bij Red Bull: “Vader Verstappen weigerde om Horner een hand te geven”

Wat gebeurt er achter de schermen van de paddock in Spielberg? Lees het in het dagboek van onze F1-watcher. Over Corinna Schumacher die haar zoon bij de juiste mensen komt promoten, een voorvleugel als wild gerucht, remmen die mogelijks niet remmen en ruzie die weer oplaait bij Red Bull. “Ik heb het helemaal gehad met Christian Horner.”

Lees meer »

“Wij begrijpen dit niet”: Rode Duivels verbaasd dat ze ondanks kwalificatie massaal werden uitgefloten door eigen fans

Na hun flauwe pot, waar die 0-0 tegen Oekraïne vasthouden duidelijk het belangrijkste was, werden de Rode Duivels opvallend hard uitgefloten door de Belgische fans. Vertonghen ging op een gegeven moment met vragende armen richting de supporters. Een boze De Bruyne stuurde zijn teammaats naar binnen. “Wij als groep begrijpen de fans niet”, is Carrasco scherp voor de aanhang.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Zonen van Debby Pfaff maken debuut op catwalk: “Nee, dit hebben we niet aan onze bekende familie te danken”

“Het applaus geeft ons een boost om verder te gaan als model.” Keano (19) en Liam (18), zonen van Debby Pfaff (49) en Nicolas Liébart (44), maakten afgelopen weekend een straf debuut op de catwalk. Hoewel hun ouders hun grootste supporters zijn, willen ze hun eigen succes bereiken. En de honger is groot. “Een carrière als profvoetballer? In principe kan

Lees meer »