LIVEBLOG SLOVAKIJE-OEKRAÏNE. Aftrap! Kunnen de Slovaken hun krachttoer herhalen of behouden de Rode Duivels kans op groepswinst?

Slovakije gaat met dezelfde elf basisspelers op zoek naar een tweede zege op het EK. Met een 6 op 6 zouden ze een enorme stap zetten richting groepswinst. De Rode Duivels leggen hun hoop bij de Oekraïners, die na de blamage tegen Roemenië zonder Lunin in doel op zoek gaan naar hun eerste punten. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Creatieve ondernemers bundelen opnieuw de krachten als Open Watou

Enkele creatieve ondernemers vormen deze zomer opnieuw ‘Open Watou’. In het centrum van Watou kun je van 6 juli tot 1 september passeren langs enkele kunstateliers, tentoonstellingen, workshops en pop-ups. Een kleinschalig initiatief dat Watou mee op de kaart wil zetten. Deelnemers zijn Creatief Punt, Terra Vita en De Gele Deur.
The post Creatieve ondernemers bundelen opnieuw de krachten

Lees meer »

“Na 40 jaar is het tijd om het iets rustiger aan te doen”: restaurant Lamme Goedzak in Damme sluit eind augustus de deuren

Op 25 augustus ontvangt de familie Meiresone de laatste klanten in restaurant Lamme Goedzak in de Kerkstraat in Damme. Het pand, dat hun eigendom was, werd onlangs verkocht, maar de bestemming ervan is nog onduidelijk. “Na veertig jaar horeca is het tijd om het iets rustiger aan te doen”, zegt Steven Meiresone.
The post “Na 40 jaar is het

Lees meer »

Uitrusten op Ibiza, de liefde vieren op een zonnig eiland of met de kindjes naar zee: zo brengen onze BV’s hun vakantie door (deel 1)

Vakantie, dat staat voor veel mensen gelijk aan zon, zee en strand. Maar wat zijn de vakantieplannen van onze BV’s? Hoe proberen ze te ontspannen na een druk jaar? Onder meer Camille Dhont, Julie Vermeire en Eric Goens verklappen hun ultieme vakantietips. “De eerste dagen kan ik niet meer dan een paar regels lezen voor ik in slaap val.”

Lees meer »

Ontspanning en amusement troef in B’ARENA in Middelkerke

Liefhebbers van leuk indoor amusement zitten vanaf deze week op het juiste adres in zaal de B’ARENA. Gevestigd in hotel Acropolis, Westendelaan 94, in de ruimte waar tot voor kort het Casino was ondergebracht.
The post Ontspanning en amusement troef in B’ARENA in Middelkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vertragingen bij Duits treinverkeer zorgen voor klachten bij Rode Duivels-fans: “Na vier treinen is een vriendin ons komen ophalen”

Na de kwalificatie voor de achtste finales, woensdagavond tegen Oekraïne, kennen tal van Rode Duivels-fans problemen met hun terugkeer vanuit Stuttgart naar huis. Al sinds het begin van het Europees Kampioenschap klagen voetbalfans over de treinen in Duitsland, een al jaren aanslepend en groeiend probleem. “Over de NMBS ga ik nu minder klagen”, klinkt het.

Lees meer »

WECANDANCE pakt uit met inclusief strandevenement Horizon in Zeebrugge

Het strandfestival WECANDANCE in Zeebrugge pakt deze zomer uit met ‘Horizon’: een inclusief strandevenement dat niet alleen een gevoel van gemeenschap bevordert, maar tegelijkertijd twee goede doelen ondersteunt. Met exclusieve toegang tot een deel van het festivalterrein van WECANDANCE.
The post WECANDANCE pakt uit met inclusief strandevenement Horizon in Zeebrugge appeared first on KW.be.

Lees meer »