LIVEBLOG NEDERLAND-FRANKRIJK (21u). Toonaangevende Franse sportkrant L’Équipe: “Mbappe start op de bank”

Nederland kijkt vanavond Frankrijk in de ogen op het EK voetbal. Dé hamvraag is: speelt Kylian Mbappé of niet? De Oranje-fans warmen zich alvast op in Leipzig. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Ziekteverzekering stelt voor 8 miljoen euro fraude vast

De ziekteverzekering (RIZIV) heeft in 2023 voor 8 miljoen euro aan fraude vastgesteld, een record voor de jongste tien jaar. In 2022 werd er door zorgverstrekkers voor 6,7 miljoen euro gefraudeerd, toen een verdubbeling in een jaar tijd. De tendens gaat net als in de buurlanden in stijgende lijn, klonk het bij de voorstelling van het jaarverslag van de Dienst

Lees meer »

Recordaantal Belgen bezit tweede woning

Al 1,15 miljoen Belgen hebben naast hun eigen woning nog een tweede pand in eigendom. Dat waren er nog nooit zoveel. In vergelijking met 2022 gaat het om een toename met 7 procent, tegenover 2019 zelfs om een klim met 16 procent. Dat schrijven Het Laatste Nieuws en De Tijd donderdag op basis van een studie van BNP Paribas Fortis.

Lees meer »

“De Romeo’s mochten alles, wij mochten geen andere acteerjobs aannemen”: waarom Trudy en Pierrot passen voor ‘Familie’-reünie

Waar blijven Trudy en Pierrot? Het is de vraag die menig ‘Familie’-fan zich stelt, nu duidelijk is welke personages een comeback maken in de seizoensfinale waarin de familiereünie van de Van den Bossches centraal staat. Maar liefst vijf acteurs keren even terug, maar de vlieger van oudgedienden Silvia Claes (48) en Guillaume Devos (42) ging letterlijk en figuurlijk niet op.

Lees meer »

Historische orkaan Beryl nadert Caraïben: “nog nooit zo vroeg een zware orkaan van categorie 4″

Meteorologen kijken vol verbazing toe naar wat er zich momenteel afspeelt in de Atlantische Oceaan. De tropische cycloon Beryl is daar in een razendsnel tempo uitgegroeid tot een zware orkaan. Eentje van categorie 4 met windsnelheden tot 210 kilometer per uur. Het is nog maar de tweede tropische cycloon die een naam krijgt dit seizoen en meteen ontwikkelt hij zich

Lees meer »

De Panne zet samen met enkele partners de schouder onder nieuw project ‘Dementievriendelijk De Panne’

Het lokaal bestuur De Panne gaat samen met het woonzorgcentrum Sint-Bernardus, het Expertisecentrum Dementie en de Alzheimer Liga in zee om met het nieuwe project ‘Dementievriendelijk De Panne’ inwoners met dementie te ondersteunen.
The post De Panne zet samen met enkele partners de schouder onder nieuw project ‘Dementievriendelijk De Panne’ appeared first on KW.be.

Lees meer »