Krijgen we een razendspannende slotspeeldag? Waarom alleen winnen tegen Roemenië goed genoeg is voor de Rode Duivels

Het slechte nieuws: door de zege van Oekraïne staan de Rode Duivels alleen laatste in de groep. Het goede nieuws: dankzij de nederlaag van Slovakije is de kans op groepswinst iets groter geworden. De Belgen kijken morgenavond nog Roemenië in de ogen, maar het is nu al quasi zeker dat de slotspeeldag een nagelbijter wordt. 

Meer krantenkoppen in België

Aline Platteeuw sleept stadsprijs Octave Sintobin in de wacht en trekt naar het Conservatorium

Tijdens het Laureatenfeest van de Kunstacademie Art’Iz overhandigde schepen van Kunstonderwijs Kurt Himpe (N-VA) de Izegemse stadsprijs Octave Sintobin ter waarde van 450 euro aan Aline Platteeuw. Ook haar toekomst zoekt de talentvolle muzikante in de muziekwereld.
The post Aline Platteeuw sleept stadsprijs Octave Sintobin in de wacht en trekt naar het Conservatorium appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe wandelpaden in de duinen, recreatief buurtpark en meer parking: Wenduine weer een stukje attractiever

Na anderhalf jaar werken is het gebied tussen de Koninklijke Baan, de Leopold II-laan en de Rotonde helemaal heringericht. Het duingebied werd opgewaardeerd, de parking heraangelegd en ook het buurtparkje kreeg een grondige opknapbeurt. Alle werken zijn nu afgerond.
The post Nieuwe wandelpaden in de duinen, recreatief buurtpark en meer parking: Wenduine weer een stukje attractiever appeared first on

Lees meer »

LIVEBLOG BK WIELRENNEN. Finale barst los: Van Aert, Stuyven en Nys proberen weg te springen uit peloton, Campenaerts en Hermans op kop

Vandaag staat het BK wielrennen op het programma. Remco Evenepoel wilde maar wat graag nog een jaar langer rondrijden in de tricolore trui, maar door ziekte liggen er kansen voor onder anderen Wout van Aert, Jasper Philipsen, Tim Merlier, Arnaud De Lie, Thibau Nys en Jasper Stuyven. Volg het Belgisch kampioenschap op de voet in onderstaande liveblog.

Lees meer »

Sander Loones stelt kandidaten voor die hem aan de burgemeesterssjerp van Koksijde moeten helpen

Sander Loones (N-VA) pakte zondagmiddag op het strand van Oostduinkerke uit met zijn kandidatenlijst voor de lokale verkiezingen in oktober. Hij bevestigt nog maar eens dat hij de burgemeesterssjerp van Koksijde-Oostduinkerke ambieert, maar dat het ook zijn taak is om eerst West-Vlaanderen op de kaart te zetten in Brussel.
The post Sander Loones stelt kandidaten voor die hem aan

Lees meer »

Een bloemetje voor Dorine die haar gezin op de eerste plaats zet

“Ik heb een superdochter”, glundert Dorine Debruyne (60) uit Ruddervoorde als we haar opbellen. “We staan dag en nacht voor elkaar klaar.” Dochter Hanna Lagrou stuurde ons een mailtje dat haar allerliefste mama een bloemetje verdient.
The post Een bloemetje voor Dorine die haar gezin op de eerste plaats zet appeared first on KW.be.

Lees meer »