Katy (52) doet mee met nieuwe seizoen ‘B&B Zoekt Lief’: “Ik sta open voor de liefde die er is… of nog komt!”

Katy (52) uit Knokke is een van de zes deelnemers van het nieuwe seizoen van ‘B&B Zoekt Lief’ op VTM. “Op voorhand was ik heel zenuwachtig, maar het was echt een geweldige ervaring”, klinkt het.

Ze studeerde af als schoonheidsspecialiste, maar sinds 1990 vult ze haar dagen met het verwelkomen van haar gasten in B&B d’Ouwe Schuure in Sluis. “Na mijn opleiding als schoonheidsspecialiste heb ik eerst een jaar in een lingeriezaak in Knokke gewerkt. Mijn toenmalige vriend heb ik leren kennen in een discotheek. Hij runde een B&B en restaurant, dus ben ik meegestapt in de zaak. Daarvoor had ik eigenlijk geen ambitie in de horeca”, vertelt Katy.

“Ondertussen zijn we uit elkaar, maar we runnen nog steeds samen de zaak, samen met zijn zoon en huidige vrouw. Hij doet de inkopen en de boekhouding, terwijl ik de gasten ontvang en me over het restaurant ontferm. De B&B is maar een klein gedeelte van het bedrijf. We hebben zeven kamers, maar het restaurant is veel groter”, legt Katy uit.

Thuis weg van huis

In B&B d’Ouwe Schuure hangt er een huiselijke sfeer. “We hebben een gemoedelijk bedrijf, waar de gasten zich thuis voelen. Voor hen is het een thuis weg van huis. Veel gasten komen hier al 20 à 25 jaar zo’n 2 of 3 keer per jaar en met hen hebben we een echte vriendschapsband opgebouwd. Ik heb dan ook al veel vragen gekregen over mijn deelname. De gasten leven echt mee met het programma. Ze kijken bijvoorbeeld door de ramen om te zien of er geen bloemen toekomen”, lacht Katy.

“Mijn deelname aan het programma was eigenlijk heel onverwachts. Een vriend had mijn naam doorgegeven aan het productieteam. Zij hebben mij een aantal keren gecontacteerd, maar ik heb toch eventjes getwijfeld of ik zou meedoen. Vrienden en familie hebben mij uiteindelijk overtuigd om mee te doen”, vertelt Katy. “Achteraf gezien ben ik heel blij dat ik heb meegedaan. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. De crew was fantastisch en ik heb me echt geamuseerd. Het was een superleuke ervaring.”

“Stel dat ik een partner zou gevonden hebben via het programma, is het wel de bedoeling dat die persoon betrokken wordt bij de B&B, als die dat zelf wil natuurlijk. De opnames zijn nog niet zo lang geleden afgelopen, dus als ik iemand heb leren kennen, is alles nog pril. Je kan niet meteen hoge verwachtingen hebben van iemand. Je moet eerst wat tijd samen kunnen doorbrengen vooraleer je samen over de toekomst kunt nadenken. Maar ik sta sowieso volledig open voor de liefde die er is of die nog komt”, besluit Katy.

De aflevering met Katy is te zien op 1 juli op VTM.

The post Katy (52) doet mee met nieuwe seizoen ‘B&B Zoekt Lief’: “Ik sta open voor de liefde die er is… of nog komt!” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Steeds moeilijker om geen medelijden met Lukaku te krijgen”: buitenlandse pers hard voor “zieke Belgen” én bondscoach Tedesco

“Het EK zal België niet missen.” De buitenlandse pers is hard voor de prestaties van onze Rode Duivels tegen Frankrijk, en op Euro 2024 tout court. Ze stellen zich véél vragen. Waarom zo pover? En is dit nu echt het einde van deze generatie? Bovendien krijgt bondscoach Tedesco forse kritiek. “Had België hem niet gehaald omwille van zijn tactische kunde?

Lees meer »

Advocaat-generaal die sjoemelde met examenvragen gearresteerd

De magistraat die begin maart in opspraak kwam omdat hij de vragen van het magistratenexamen gelekt had aan minstens twee kandidaten, is woensdag gearresteerd in zijn woning in Gits bij Hooglede. Advocaat-generaal C.B. (58) werd na verhoor vrijgelaten onder voorwaarden.
The post Advocaat-generaal die sjoemelde met examenvragen gearresteerd appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Eto’o heeft in principe niets te zeggen over mij”: Marc Brys praat voor het eerst uitgebreid over de hetze rond z’n aanstelling

“Als je iedereen moet geloven, heeft Eto’o me vier keer ontslagen.” En toch staat Marc Brys (62) nog aan het roer van de Kameroense nationale ploeg. Voor het eerst sinds hij de heksenketel van Yaoundé – en alle rellen daar aanwezig – even achter zich heeft gelaten, neemt de bondscoach het woord. “Vanaf dag één had ik een bewaker bij

Lees meer »

Burgemeester Bart De Wever en schepenen trakteren Antwerpenaren op eerste Zeeuwse mosselen: “Dit jaar zijn er minder door de vele regen”

Op de Grote Markt in Antwerpen werden voorbijgangers woensdagmiddag getrakteerd op Zeeuwse mosselen. Het was de aftrap van het seizoen van de Zeeuwse bodemcultuurmosselen. "Promotie is nodig", zegt mosselkweker Alex van Houte van Aqua-Triton Mossel. "Want er worden steeds minder mosselen gegeten en een groot deel van de percelen in de Oosterschelde zullen dit jaar minder mosselen opleveren door de

Lees meer »

Poperingse speelpleinwerkingen zoeken jong geweld

Deze zomer starten in Poperinge opnieuw acht speelpleinwerkingen op. Er wordt nog dringend gezocht naar extra animatoren om de zomer goed te laten verlopen.
The post Poperingse speelpleinwerkingen zoeken jong geweld appeared first on KW.be.

Lees meer »

Flanders Classics organiseert WK Cyclocross 2027 in Oostende

Flanders Classics zal in opdracht van Toerisme Oostende vzw het Wereldkampioenschap Cyclocross 2027 in Oostende organiseren. Dit evenement zal plaatsvinden op 29, 30 en 31 januari 2027 en belooft een unieke ervaring te worden, die verder de internationale reputatie van Oostende zal versterken.
The post Flanders Classics organiseert WK Cyclocross 2027 in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Moeten stad en brandweerzone betalen voor PFAS-vervuiling in Torhout?

In het verleden zat er vaak PFAS in blusschuim zonder dat iemand daar erg in had. Nu PFAS schadelijk blijkt te zijn en destijds bij sommige bluswerkzaamheden in de grond is gedrongen, rijst de vraag wie er voor die vervuiling verantwoordelijk is.
The post Moeten stad en brandweerzone betalen voor PFAS-vervuiling in Torhout? appeared first on KW.be.

Lees meer »