Elektrocutie van koppel in jacuzzi in Mexicaans resort krijgt een staartje: vrouw eist miljoen dollar

Het incident waarbij een Amerikaans koppel geëlektrocuteerd werd in een jacuzzi op vakantie in Mexico krijgt een staartje. De vrouw, die het ongeval overleefde, heeft beslist juridische stappen te nemen.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. 4.000 fans onthalen dolenthousiast ‘Familie’-cast voor première van epische seizoensfinale: “Of de bom ontploft?”

Meer dan 4.000 ‘Familie’-fans zakten donderdagavond af naar Kinepolis Antwerpen om als allereerste de grote seizoensfinale te bekijken. Onder een blakende zon konden ze vooraf de cast op de rode loper zien schitteren en met een beetje geluk zelfs een selfie scoren. Van Sandrine André (Veronique) en Caroline Maes (Mieke) tot Charlotte Sieben (Louise): de fans waren dolenthousiast om ze

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Vanavond de derde match van de Rode Duivels op het EK. En ze weten wat hen te doen staat.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brugge gaststad van WK YOU.FO

De nieuwe, misschien toekomstige olympische sport YOU.FO probeert in ons land voet aan de grond te krijgen. Het is een kruising tussen lacrosse en ultimate frisbee. Wie er kennis wil mee maken kan zondag 30 juni naar ’t Zand in Brugge. Daar wordt het wereldkampioenschap georganiseerd.
The post Brugge gaststad van WK YOU.FO appeared first on KW.be.

Lees meer »

Koen Van Hout is vanaf 1 augustus de nieuwe CEO van de Zoute Grand Prix

Koen Van Hout wordt de nieuwe CEO van de Zoute Grand Prix in Knokke. Hij brengt 25 jaar ervaring mee van de Mercedes Group, waar hij diverse functies bekleedde in marketing, sales, aftersales, logistiek en algemeen management.
The post Koen Van Hout is vanaf 1 augustus de nieuwe CEO van de Zoute Grand Prix appeared first on KW.be.

Lees meer »

Achttien jaar cel gevorderd voor Tsjetsjeen (26) die terreuraanslag wilde plegen

Een 26-jarige Tsjetsjeen uit Menen hangt in de Brugse correctionele rechtbank achttien jaar gevangenisstraf boven het hoofd voor poging tot terroristische moord en leiderschap van een terroristische groep. Abubakar S. wilde samen met zijn vrouw een aanslag plegen in de joodse buurt en op een LGBTQ-bar in Antwerpen. Voor zijn partner vorderde het federaal parket acht jaar cel.
The

Lees meer »

“Is dit mijn bedanking voor al die jaren in de gemeentepolitiek?: Anzegemse burgemeester veroordeeld tot 8.000 euro boete voor opruimwerken in park

Gino Devogelaere, burgemeester van Anzegem, is veroordeeld tot een boete van 8.000 euro, waarvan de helft effectief, voor de opruimwerken in het Sint-Arnolduspark in Tiegem. De rechter oordeelde dat de burgemeester daarbij zijn boekje te buiten ging en schade aanrichtte aan de natuur. “Lag onze lijst nog niet vast, ik stopte meteen als burgemeester.”
The post “Is dit mijn

Lees meer »

Vier maanden na huwelijksfeest verwachten Kristel en Regi eerste kindje samen: “Ik sta ervan versteld hoeveel sneller mijn buik nu groeit”

In een post over hun ‘MINI’ sunbreak kondigden Regi en Kristel dinsdag aan dat ze samen een eerste kindje verwachten. Regi’s – nog altijd kersverse – echtgenote reageert vanuit Spanje op het heuglijke nieuws: “Regi is in volle overtuiging dat het een jongen wordt, maar weet niet goed hoe hij met jongens moet omgaan.”

Lees meer »

Twee keer prijs voor Wijndomein Ravenstein tijdens Gault&Millau Wine Awards: “Dit zal ongetwijfeld mensen naar ons domein in Kruiseke brengen”

Vergeet de Bourgogne en de Champagnestreek. Wie topwijnen wil scoren, hoeft daarvoor geen uren meer in de wagen te zitten. Wijndomein Ravenstein wist tijdens de Gault&Millau Wine Awards niet minder dan twee titels te bemachtigen. “We zijn het enige Vlaamse wijndomein dat twee awards wist te winnen”, klinkt het trots.
The post Twee keer prijs voor Wijndomein Ravenstein tijdens

Lees meer »

Onthulling zijspanmonument is absoluut hoogtepunt tijdens opening van Gentstraat in Oostrozebeke

Na bijna 30 jaar over gesproken te hebben en ongeveer drie jaar aan gewerkt te hebben, is de Gentstraat in Oostrozebeke eindelijk vernieuwd. Daarnaast is er ook een rondpunt aangelegd op de Verre Ginste. Maar het hoogtepunt van de namiddag was de officiële huldiging van het zijspanmonument van kunstenaar Koen Verbrugghe.
The post Onthulling zijspanmonument is absoluut hoogtepunt tijdens

Lees meer »