Vrachtwagen vliegt in brand op E34: Zelzatetunnel uren later in één rijrichting nog steeds afgesloten

Vlak voor de Zelzatetunnel, op de E34 richting Antwerpen, is donderdagnamiddag een vrachtwagen in brand gevlogen. De brandweer kwam ter plaatse voor bluswerken. De tunnel werd in beide rijrichtingen afgesloten: het verkeer naar Knokke kan sinds 20.30 uur weer verder, richting Antwerpen is de tunnel nog altijd dicht.

 

Meer krantenkoppen in België

Monsterboete of dwangsommen voor Fluvius? Duizenden klanten krijgen al maanden geen factuur meer

De Vlaamse energieregulator VREG onderneemt op dit moment juridische stappen tegen Fluvius. Of dat een monsterboete of dwangsommen zijn, wordt eerstdaags beslist. De netbeheerder moest de IT-problemen die nu al bijna drie jaar aanslepen, oplossen. Deadline: afgelopen zondag 30 juni. Dat bracht HLN-consumentenexperte Safia Yachou aan het licht in april. Maar vandaag zijn er nog steeds duizenden Vlamingen die al

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Vier doden en tientallen gewonden bij aanval op Oekraïense stad Dnipro – “Oekraïne zal op NAVO-top slecht nieuws krijgen”

Er komt een speciale gezant van de NAVO in de Oekraïense hoofdstad Kiev. Dat hebben de lidstaten besloten. De nieuwe NAVO-functionaris moet onder meer toezien op de training van Oekraïense militairen in NAVO-landen en zal zich bezighouden met de coördinatie van de politieke en praktische steun van de NAVO op de grond. Tegelijkertijd zal Oekraïne zal op de NAVO-top begin

Lees meer »

Kunstdorp Houtave is toe aan negende editie

Op zondag 7 juli vindt van 11 tot 18 uur de negende editie van Kunstdorp Houtave plaats. Keramisten, schilders, metaalartiesten, tekenaars, papierwerkers, grafici… Meer dan veertig kunstenaars stellen hun werken tentoon in de verkeersvrije dorpskern van ‘het Montmartre van de polders’.
The post Kunstdorp Houtave is toe aan negende editie appeared first on KW.be.

Lees meer »