Voorzitter SV Moorslede op lijst van NVAPlus

Voorzitter Yves Debisschop (44) van tweedeprovincialer SV Moorslede stapt in de politiek. Voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober staat hij op de lijst van NVAPlus.

Beroepshalve is Yves financieel raadgever voor bedrijven. Hij werd voorzitter van SV Moorslede in het seizoen 2021-2022. “De gedreven voorzitter leeft voor sport en is een kei met cijfers”, klinkt het. “Een beter sportbeleid, transparantie en verantwoord omgaan met decenten zijn zijn missie.”

Er is nog meer nieuws. Charles Devisch (21) staat ook op de lijst. De energieke student pedagogie en KSA-leider, staat te popelen om de stem van de jeugd luid en duidelijk te laten horen. Ook Anja Barroo (51) en Florence Havegheer (30) sluiten zich met vol enthousiasme aan bij NVAPlus. “Met Anja’s betrokkenheid als kinderverzorgster en Florence’s zorgzaamheid als verpleegkundige vormen ze een power duo”, vertelt lijsttrekker Gert-Jan Hovaere.

“Als levensgenieter trekt Anja er samen met haar man Jan graag op uit. De lokale horeca en evenementen in onze gemeente moeten meer in de kijker gezet worden en verdienen onze ondersteuning waar nodig. Als voorzitster van de ouderraad durft Florence kritisch nadenken over de veiligheid van de schoolgaande jeugd. Samen streven ze naar een meer positievere gemeente voor iedereen.”

The post Voorzitter SV Moorslede op lijst van NVAPlus is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Wie heeft Michel Lion (85) uit Koksijde gezien?

Op zaterdag 29 juni, omstreeks 22.30 uur, verliet de 85-jarige Michel Lion zijn woning gelegen in de Zeelaan in Koksijde. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.
The post Wie heeft Michel Lion (85) uit Koksijde gezien? appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Fenomenale show van een rasechte legende vergezeld door een geweldige band”: dit was Bruce Springsteen in Werchter

Bruce Springsteen heeft voor het tweede jaar op rij zijn opwachting gemaakt op de wei van Werchter. Vorig jaar diende hij als afsluiter van TW Classic, dit jaar draaide het helemaal rond the Boss zelf. Thibault Christiaensen van Studio Brussel was erbij en werd naar eigen zeggen omvergeblazen door de performance. “Springsteen is niet van deze wereld. Wat een fenomenale

Lees meer »

“Ik slááp hier zelf in mijn mobilhome”: Chris Van Tongelen (De Romeo’s) baat camping uit op Rock Werchter

Meer dan 35.000 kampeerders arriveren vandaag op camping The Hive op Rock Werchter en Chris Van Tongelen (56), één van de Romeo’s is er de baas. De populaire zanger doet dat bewust onder de radar. “Ik ben hier niet de BV”, vertelt hij. “Maar gewoon ‘de Chris’ die ziet dat er geen incidenten gebeuren en er overal voldoende wc-papier is.”

Lees meer »

Elena (4) krijgt unieke doop in gestripte kerk: “Hiervoor maakten we graag een uitzondering, het was een speciaal moment”

De te slopen kerk van de Brandhoek is gestript van brandglas, beelden en schilderijen. Toch wou de vierjarige Elena Delporte er nog gedoopt worden. “De symboliek is belangrijk.”
The post Elena (4) krijgt unieke doop in gestripte kerk: “Hiervoor maakten we graag een uitzondering, het was een speciaal moment” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Primus Top Of Darts brengt zes topdarters samen in een spannend toernooi in Kortrijk Xpo

Op donderdag 7 november verzamelen enkele van de grootste namen uit de dartswereld zich in Hal 5 van Kortrijk Xpo. “We strikten Nathan Aspinall, Jonny Clayton, Joe Cullen, Raymond Van Barneveld, Andy Baetens en Fallon Sherrock. De ticketverkoop is al gestart. Snel zijn is de boodschap, want dit dartsevent is uniek in West-Vlaanderen”, zegt medeorganisator Edouard Deprez (35).
The

Lees meer »

Karel Gits uit Ingelmunster had een unieke ontmoeting met Bruce Springsteen in Hotel Amigo in Brussel

Dinsdagavond trad Bruce Springsteen op in Werchter, maar twee dagen eerder had Karel Gits al rond 18 uur een ontmoeting met ‘The Boss’ in Hotel Amigo in Brussel. Voor de 52-jarige Springsteen-fan uit Ingelmunster blijft die dag een onvergetelijk moment.
The post Karel Gits uit Ingelmunster had een unieke ontmoeting met Bruce Springsteen in Hotel Amigo in Brussel appeared

Lees meer »

Ook Zaventemse ondernemer wil voorzitter Open Vld worden: “We moeten eerst wat meer aan onszelf denken en onze welvaart heropbouwen”

Hij is onder andere voor minder Europese inmenging, tegen “hangmattoerisme en gediplomeerde doppers” en vindt dat de maatschappij het koningshuis niet integraal moet onderhouden. Na parlementslid Maurits Vande Reyde en Tineke Van hooland wil ook ondernemer Bruno Vermeeren uit Zaventem een gooi doen naar het voorzitterschap van Open Vld. Alleen zit hij als niet-lid nog met enkele praktische probleempjes: “Ik

Lees meer »

Stadion Eendracht Aalst is veranderd in complete wildernis: “Je maakt mij niet wijs dat dit van vorige week is”

Het zal nog een tijdje duren voor het Pierre Cornelisstadion weer in zijn oude glorie hersteld zal zijn. Het complex is volledig verloederd achtergelaten. Het veld heeft al een tijdje geen grasmaaier meer gezien, het gras staat tot op kniehoogte. Binnen is de kleedkamer bezaaid met pizzadozen en staan er lege flesjes drank lukraak verspreid over zowat elke ruimte. Een

Lees meer »