Sander verdeelt niet langer het spel bij Knack Roeselare, maar verkoopt ramen; voorproefje tijdens de Batjes

Opmerkelijke deelnemer aan de Batjes is Sander Depovere. De passeur die zopas nog beker én titel veroverde met Knack Roeselare is klaar voor een totaal andere carrière en verkoopt nu ramen en deuren. Hoewel de officiële opening pas is voorzien voor september, kun je op de Batjes al eens binnen wippen in de toonzaal van Studio Frank.

Sander Depovere (29) rondde zijn professionele volleybalcarrière af met bekerwinst én de titel. Hij was tien jaar in de jeugd en zeven jaar als prof actief bij Knack Roeselare, maar gaat straks net over de Franse grens bij Halluin als amateur verder. Ook Joppe Paulides (41) is er nog steeds aan de slag. Maar in het beroepsleven kiest Sander dus een andere weg. Eentje die hij al een tijdje aan het bewandelen was met Studio Sander. “Dat was een zijproject, nu ga volledig aan de slag bij Studio Frank. De naam verwijst naar mijn schoonpa Frank van Grinsven die in Hasselt al zijn zaak onder dezelfde naam heeft.”

Alles in eigen huis

In de Sint-Amandsstraat 99, op de hoek met de Hugo Verrieststraat, is de toonzaal van de Roeselaarse vestiging zo goed als klaar. “We gaan officieel pas in september open, maar met de Batjes kunnen de mensen hier al een kijkje komen nemen. Wij verdelen exclusief Finstral. Dat merk is Italiaans van origine, maar er is ondertussen ook al een productievestiging in Duitsland. De sterkte van het merk is dat ze alles in eigen huis doen. Van het ontwerpen van de ramen, de profielen extruderen of poederlakken, het glas produceren, de raamconstructie maken en het sluitwerk vervaardigen. Alles is Finstral, waardoor ze de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Je kunt zowel ramen in aluminium of pvc krijgen. De afwerking is ook altijd top.”

Sander Depovere in de toonzaal die tijdens de Batjes toegankelijk is. © Stefaan Beel

In de toonzaal kun je ook al de nieuwste mogelijkheden zien. Zoals lamellen of een volledig verduisterend gordijn die in het raam zijn ingewerkt. “De strakke profielen zijn nu het meest populair, ook al omdat die 25 procent meer licht doorlaten.” Je kunt bij Studio Frank terecht, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. “Wie breekwerk of schade wil vermijden bij het aanbrengen van nieuwe ramen, kan dat doen met onze overzetramen die we aanbrengen bovenop de bestaande profielen. We hebben ook een assortiment aan (binnen)deuren van Steelline.”

Het is dus door zijn schoonpa dat Sander in deze stiel rolde. Een complete carrièreswitch. “Maar we zien het volledig zitten. Vanaf september zal de toonzaal hier in de namiddag en op zaterdagvoormiddag open zijn. In de voormiddag en ‘s avonds ga ik dan ook zelf de baan op om opmetingen te doen”, besluit Sander die met voormalig ploeggenoot Arno Van de Velde een dubbele meter in dienst heeft om de plaatsingen te doen. (WVS)

The post Sander verdeelt niet langer het spel bij Knack Roeselare, maar verkoopt ramen; voorproefje tijdens de Batjes is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

‘Volgeling’ van pervert die vrouw verdoofde en liet verkrachten misbruikte ook eigen partner: “Ik ben opgevoed door varkens”

Jean-Pierre M. (63) is de enige van de vijftig medeverdachten op het Franse verkrachtingsproces tegen Dominique Pélicot die niet vervolgd wordt voor de verkrachting van Gisèle Pélicot. Hij moet zich wel verantwoorden voor de verkrachting van zijn eigen vrouw, in het gezelschap van Pélicot. Het was Pélicot die hem het verdovingsproduct leverde. “Ik ben opgevoed door varkens”, probeerde M. zijn

Lees meer »

KIJK. Van “Harris is voorstander van abortus na geboorte” tot “Trump wil dictator zijn”: dit zijn de opmerkelijkste passages van de debatnacht

Afgelopen nacht onze tijd vond het eerste televisiedebat tussen de Amerikaanse presidentskandidaten Donald Trump en Kamala Harris plaats op de Amerikaanse zender ABC. Trump en Harris debatteerden meer dan negentig minuten lang over verschillende onderwerpen. Dit waren de vier opmerkelijkste passages van de debatnacht.

Lees meer »

Nieuw ‘Wensbeeld’-scenario weerspiegelt de toekomstige ‘mooiste zeedijk van de kust’ in De Panne

In de gemeenteraadszitting van De Panne lichtte architect Pieter Popeye het ‘wensbeeld’ toe dat het lokaal bestuur voor ogen heeft voor hun Zeedijk van de toekomst. De ontwerpplannen zullen de volgende jaren wel moeten worden afgetoetst en bijgesteld op basis van de evoluties in de ‘Kustvisie’ van het Vlaams Gewest, het Masterplan met een strategisch beleidsplan om onze kust te

Lees meer »

Planbureau voorspelt minder jobs en meer werklozen

Het Planbureau verwacht dit en volgend jaar weinig nieuwe jobs. Dit jaar zouden er slechts 16.000 nieuwe banen bijkomen en volgend jaar 25.000, zo blijkt uit nieuwe economische vooruitzichten die woensdag werden gepubliceerd. Hierdoor zou ook de werkgelegenheidsgraad nauwelijks stijgen en zouden er weer meer werklozen zijn.

Lees meer »

Zonovergoten Plattelandsdag lokt grote massa

Vorige zondag had op het zonovergoten domein van de stedelijke kinderboerderij de Plattelandsdag plaats. De aantrekkelijke activiteiten en het mooie weer lokten de grote massa naar de Ieperse Heerweg.
The post Zonovergoten Plattelandsdag lokt grote massa appeared first on KW.be.

Lees meer »