Partij van president Macron boekt lichte winst in laatste peiling voor Franse parlementsverkiezingen

De partij van de Franse president Emmanuel Macron gaat er licht op vooruit in de laatste peiling donderdag. De achterstand op de uiterst rechtse partij Rassemblement National (RN) en de linkse alliantie blijft evenwel groot. De eerste ronde van de vervroegde parlementsverkiezingen vindt plaats op 30 juni.

 

Meer krantenkoppen in België

iPhone-herstelservice in voormalig pand Bensport: “Deze nieuwe locatie geeft ons alle ruimte om te groeien”

De iPhone-herstelservice Kraks, sinds 2011 gevestigd in de Smedenstraat, verhuisde onlangs naar een pand in de Dampoortstraat waar voorheen de winkel Bensport gevestigd was. “Deze nieuwe locatie geeft ons de ruimte om nog te groeien”, zegt zaakvoerder Gauthier Top.
The post iPhone-herstelservice in voormalig pand Bensport: “Deze nieuwe locatie geeft ons alle ruimte om te groeien” appeared first on

Lees meer »

Voorpost: heel Vlaams, Heel-Nederlands en heel bereid tot actie

Een groep aanhangers van de extreemrechtse groepering Voorpost is zondagmiddag binnengedrongen in het nieuwe opvangcentrum Apollo in Zutendaal. De militanten klommen op het dak en staken er vuurpijlen af. Ze gebruikten een rookbom en rolden antimigratiespandoeken uit. Op Voorpost kan het Vlaams Belang al bijna 50 jaar rekenen. Om te plakken, om te betogen en om asielcentra te bestormen.

Lees meer »

Karmen Goemaere kiest met Rejan Paints voor nieuw avontuur: “We willen doe-het-zelvers en particulieren zelf leren kaleien”

Vakmensen en doe-het-zelvers kunnen sinds kort voor hun verf- en kaleiproducten terecht bij Rejan Paints in de Oostendse Steenweg 131 in Brugge. “We bieden niet alleen de producten aan, maar ook begeleiding aan particulieren die zelf willen kaleien”, zegt zaakvoerster Karmen Goemaere.
The post Karmen Goemaere kiest met Rejan Paints voor nieuw avontuur: “We willen doe-het-zelvers en particulieren zelf

Lees meer »

Na onderzoek naar Songfestival in Malmö: organisatie stelt actieplan voor én benoemt nieuwe directeur

De European Broadcasting Union (EBU) benoemt een nieuwe directeur en gaat de regels voor delegaties verduidelijken. Dit zijn de uitkomsten van het onafhankelijke onderzoek dat de organisator van het Eurovisiesongfestival heeft laten uitvoeren na scherpe kritiek van verschillende deelnemers en de diskwalificatie van Joost Klein. Nederland volgt nauwlettend of de EBU haar beloften nakomt en zal op basis daarvan beslissen

Lees meer »

Cafégangers gaan viraal wanneer ze vrouw aanmoedigen die maar niet kan parkeren

Een hilarisch filmpje uit het Britse Warwickshire gaat viraal op sociale media. Op de beelden is te zien hoe een bestuurster moeite heeft om achteruit te parkeren, maar ongelofelijk wordt aangemoedigd door cafégangers. De mannen zaten te wachten op de EK match van Engeland, maar vonden dit de ideale gelegenheid om even op te warmen. Uiteindelijk slaagde de vrouw erin

Lees meer »

Hele dorp aan Gardameer lamgelegd na virusuitbraak: honderden mensen ziek

In plaats van te genieten van een zorgeloze vakantie in Torri del Benaco aan het Gardameer in Italië zijn honderden mensen ziek geworden. Een uitbraak van het norovirus heeft het hele dorp lamgelegd. De afgelopen dagen zijn veel mensen in het ziekenhuis opgenomen die last hadden van braken, misselijkheid, buikkrampen en koorts, zo meldt ‘La Repubblica’.

Lees meer »

MMI Kortemark neemt afscheid van acht leerkrachten

Voor maar liefst zeven MMI-leraren en logistiek directeur Cornette betekende 30 juni het einde van een rijkgevulde onderwijscarrière. Ze hebben met zijn allen ongeveer 270 dienstjaren achter de kiezen.
The post MMI Kortemark neemt afscheid van acht leerkrachten appeared first on KW.be.

Lees meer »