LIVEBLOG SLOVENIË-SERVIË. De Serviërs komen eindelijk eens opzetten: Vlahovic kopt in de handen van Oblak

In groep C kijken Slovenië en Servië elkaar in de ogen. Na de nederlaag tegen Engeland moét Servië eigenlijk winnen, de Slovenen pakten dan weer al een belangrijk punt tegen Denemarken. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog! Voorlopig staat het nog 0-0. 

Meer krantenkoppen in België

Brand in Luikse woontoren eist tweede dodelijk slachtoffer

De brand in een woontoren in Luik van maandag heeft een tweede mensenleven geëist. Dat meldt de Luikse politie. Er liggen nog drie slachtoffers in het ziekenhuis, van wie twee op de afdeling intensieve zorg. “Het gebouw blijft volledig ontoegankelijk voor de bewoners en is onbewoonbaar verklaard”, melden de ordediensten.

Lees meer »

Blankenbergse vishandelaar pronkt met zeldzame albino kreeft: “Kans van één op een miljoen”

Vishandel Simonne in Blankenberge pakt uit met een ‘specialleke’: een knaloranje albino kreeft. Volgens zaakvoerder Norman Schiltz een uiterst zeldzaam fenomeen. “De kans is één op een miljoen.” Het dier kreeg intussen ook een naam.
The post Blankenbergse vishandelaar pronkt met zeldzame albino kreeft: “Kans van één op een miljoen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Luchtverkeer in Seoel tijdelijk verstoord door afvalballonnen uit Noord-Korea

De Incheon-luchthaven in de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoel heeft 3 uur lang de start-en landingsbanen gesloten nadat enkele afvalballonnen uit Noord-Korea waren gespot. Eén ballon kwam op het tarmac terecht. Daardoor was het luchtverkeer tijdelijk verstoord. Noord-Korea heeft de afgelopen weken honderden afvalballonnen over de grens gestuurd als "vergelding tegen Zuid-Koreaanse propaganda".

Lees meer »

Engeland groepswinnaar na andermaal matige match tegen Slovenië, Kane opvallend mild: “Speelden een pak beter dan in de vorige matchen”

De kritiek op Engeland zal na een draak van een wedstrijd tegen Slovenië nog toenemen. Who cares? Gareth Southgate en de zijnen plaatsen zich als groepswinnaar voor de volgende ronde op het EK. Al zal Engeland véél beter moeten gaan voetballen om aanspraak te maken op de Europese titel. Naast de Engelsen is ook Denemarken als tweede zeker van de

Lees meer »