LIVEBLOG DENEMARKEN-ENGELAND. GOAL! Hjulmand brengt Denen op gelijke hoogte met een afstandsschot

Engeland kan zich na Duitsland als tweede land op het EK plaatsen voor de volgende ronde, maar dan moet het wel winnen van Denemarken. Ook de Denen kunnen op hun beurt een gouden zaak doen in groep C. Volg de eerste helft op de voet in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Reconstructie van moord op Maria duurt twee uur, toch blijven er onduidelijkheden: “Enkele cruciale elementen van die fatale nacht herinnert Ali zich niet”

De Mechelse onderzoeksrechter heeft maandag een reconstructie gehouden van de moord op de 43-jarige Maria G. Zij werd in haar appartement in Beerzel met messteken om het leven gebracht door haar echtgenoot Ali G. (62). De man reageerde emotioneel tijdens de reconstructie en hij herinnerde zich ook niet alles van die fatale nacht.

Lees meer »

Helft Zwitsers ziet Eurovisiesongfestival daar niet zitten

Bijna de helft van de Zwitsers ziet het niet zitten dat hun land komend jaar het Eurovisie Songfestival organiseert. Dat blijkt volgens de krant ‘Blick’ uit een peiling onder 25.000 mensen. Zwitserland is komend jaar verantwoordelijk voor de organisatie, omdat het land dit jaar heeft gewonnen.

Lees meer »

Clubbestuur Eendracht Aalst zet stap terug: “Vanaf de eerste dag hebben de burgemeester en de sportschepen ons racistisch behandeld”

Het clubbestuur van Eendracht Aalst zet een stap terug, zo laten ze weten in een post op sociale media. Tegelijkertijd halen ze hard uit naar het stadsbestuur van Aalst, dat volgens hen de grote schuldige is van de totale neergang van Eendracht Aalst het afgelopen seizoen. “Wij kwamen om de slapende reus wakker te maken, maar we zien dat deze

Lees meer »

EXCLUSIEF. Onze reporter keert terug naar Tenerife nu drie buren van Marc (71) en Laura (67) zijn opgepakt:“Ze voelde dat het die avond zou mislopen”

Was een gebrek aan geld het motief voor de moord? In het kustdorp Callao Salvaje op Tenerife twijfelen ze er niet aan: de drie verdachten – zij woonden op een boogscheut van elkaar – zaten financieel aan de grond. Het geld dachten ze bij Marc en Laura te vinden. Onze reporter trok opnieuw naar Tenerife en sprak er voor het

Lees meer »

Nabestaanden boos na stopzetten onderzoek Bende van Nijvel: “Mij maak je niet wijs dat ze na al die jaren niets gevonden hebben”

Verschillende nabestaanden van slachtoffers van de Bende van Nijvel voelen zich in de steek gelaten nu het onderzoek officieel wordt afgesloten. Ze weigeren te geloven dat alles in het werk is gesteld om de daders te vinden. “Er zijn dingen doodgezwegen die het daglicht niet mochten zien”, zegt Ingrid Mulder, die haar zus verloor bij de aanslag op de Delhaize

Lees meer »

Luchthaven van Oostende krijgt nieuwe vergunning van de stad: “Op voorwaarde dat ze maatregelen nemen voor het extra verkeer”

De Luchthavenexploitatiemaatschappij (LEM) had een vernieuwing van hun vergunning aangevraagd voor de uitbating van een vliegveld met start- en landingsbanen in Oostende. Het openbaar onderzoek loopt binnenkort af. De stad verleende alvast een positief advies, maar heeft ook voorwaarden. Vooruit stelt zich vragen bij de geplande uitbreiding van onder meer cargo- en nachtvluchten.
The post Luchthaven van Oostende krijgt

Lees meer »

Schuldeisers en banken willen Atos redden

De schuldeisers en banken van het Franse IT-bedrijf Atos hebben zondag een akkoord bereikt om het financieel noodlijdende bedrijf te redden. Dat blijkt zondag uit een mededeling van het bedrijf. Atos is ook in ons land actief.

Lees meer »