LIVEBLOG COMPETITIEFORMAT. Union-CEO Bormans: “Moeten van puntenhalvering af” – Genk wil play-offs absoluut behouden

Deze voormiddag verzamelen onze profclubs voor de Algemene Vergadering van de Pro League om te stemmen over het nieuwe competitieformat. In aanloop naar de vergadering legde de Pro League enkele nieuwe voorstellen voor de hervorming van het format op tafel. Een competitie met 16 en play-offs met zes, een competitie met 18 zonder play-offs of blijft alles bij het oude? Volg alles op de voet in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Burgemeester vraagt boeren om bommen niet in bermen te leggen: “Bij het maaien is er risico op ontploffing”

Het West-Vlaamse Langemark-Poelkapelle ligt aan het front van de Eerste Wereldoorlog, waardoor nog dagelijks bommen en andere oorlogsprojectielen naar boven komen. “Maar leg ze niet in de bermen”, roept de burgemeester op.
The post Burgemeester vraagt boeren om bommen niet in bermen te leggen: “Bij het maaien is er risico op ontploffing” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Maatwerkbedrijf ’t Veer in Menen roept werkneemsters op om zich te laten testen op borstkanker

Met infosessies over borstkankerscreening wil het maatwerkbedrijf ’t Veer helpen om het bewustzijn bij zijn vrouwelijke werknemers rond borstkankerpreventie te vergroten. De infosessies gebeurden met de steun van de borstverpleegkundige van AZ Delta Menen.
The post Maatwerkbedrijf ’t Veer in Menen roept werkneemsters op om zich te laten testen op borstkanker appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kijk nu LIVE naar de oefenmatch Knokke-Club Brugge (0-1), exclusief op HLN!

Goed nieuws voor de voetbalfans. Bij HLN kan u de komende weken als abonnee exclusief alle voorbereidingswedstrijden van Club Brugge live bekijken. De landskampioen werkt vier oefenmatchen af, waaronder eentje tegen het PSV van ex-speler Noa Lang. Vandaag trappen we af met Knokke-Club Brugge. Die match kan u op dit moment hieronder live bekijken – Club leidt met 0-1.

Lees meer »

“Geloof echt nog in de liefde”: Ann Lemmens speelt cupido voor Erika en Patricia in ‘B&B Zoekt Lief’

Ann Lemmens speelt opnieuw Cupido in het nieuwste seizoen van ‘B&B Zoekt Lief’. Schieten haar pijlen raak voor projectmanager Patricia uit Curaçao en olijfboerin Erika uit Italië? “Ik geloof nog echt in de liefde. In een soulmate, een man met wie ik de rest van mijn leven wil doorbrengen.”
The post “Geloof echt nog in de liefde”: Ann Lemmens

Lees meer »

Ex-gevangenen over verblijf in transitiehuis: “Als dier vrijgelaten uit gevangenis, dankzij deze plek weer mens geworden” 

"Ik ben als een dier vrijgelaten uit de gevangenis, maar dankzij het transitiehuis weer een mens geworden." Dat vertelt een ex-gevangene aan VRT NWS. In Leuven opent vandaag een nieuw transitiehuis, het derde in ons land. In totaal zijn er nu 47 plekken beschikbaar. Gedetineerden kunnen er samen het laatste deel van hun straf uitzitten. Enkele ex-deelnemers van zo’n transitiehuis

Lees meer »

Piet De Langhe is nieuwe voorzitter van Sint-Michiels Tennis & Padel: “Ons kernteam zorgt nu al voor een nieuwe drive binnen de club”

Sint-Michiels Tennis & Padel heeft met Piet De Langhe een nieuwe voorzitter. Hij volgt Henk De Vuyst op die tien jaar die functie waarnam. “Wat we met het vorige bestuur hebben ingezet, een verdere professionalisering van de club, willen we nu verderzetten, mits het behoud van het familiale karakter.”
The post Piet De Langhe is nieuwe voorzitter van Sint-Michiels

Lees meer »

DAGBOEK. Over Schumacher die beter is dan de helft van de huidige startgrid en de grote terugkeer van de man die de F1-wereld ‘crashgate’ schonk

In de Formule 1-race die iedereen vooraf beschouwt als meetmoment voor de rest van het wereldkampioenschap en die ook mogelijks beslissend wordt voor de toekomst van Max Verstappen, mag onze Formule 1-watcher Joost Bolle niet ontbreken. Zijn dagboek van de eerste drie dagen in Catalonië. “En of het spannend wordt, straks.”

Lees meer »

Liveblog festivals: Genk doopt Europalaan om tot ‘Europapalaan’ ter ere van komst Joost Klein, meer dan 10.000 fans verwacht

De start van de zomervakantie gaat gepaard met festivals in’t hele land. Vanavond verwacht Genk on Stage de Nederlander Joost Klein, en met hem meer dan 10.000 fans. Het is zijn eerste optreden in ons land sinds zijn diskwalificatie voor het Songfestival. Ter ere van zijn komst wordt de Genkse Europalaan even omgetoverd tot de ‘Europapalaan’.

Lees meer »

Kampeertripje van Katie neemt onverwachte wending wanneer tent plots wegvliegt: “Urenlang moeten zoeken”

Het kampeertripje van de Amerikaanse Katie en haar vriend Isaiah nam vorige week een onverwachte wending. Het koppel had hun tent maar net opgezet toen het door de wind werd meegenomen. De twee keken paniekerig toe hoe de tent langzaam uit het zicht verdween en vervolgens in de bossen belandde. “We hebben urenlang moeten zoeken om het terug te vinden”,

Lees meer »

Onthaalmoeder (45) uit Waregem die vijf maanden oude baby dooreen schudde moet anderhalf jaar naar de gevangenis

De Waregemse kinderverzorgster G.S. (45) is ook in beroep veroordeeld tot 18 maanden cel voor het dooreenschudden van een vijf maanden oude baby. “Het is voor het hof duidelijk dat de beklaagde A. bewust hardhandig heeft geschud.”
The post Onthaalmoeder (45) uit Waregem die vijf maanden oude baby dooreen schudde moet anderhalf jaar naar de gevangenis appeared first on

Lees meer »