Klimaatactivisten bekladden Stonehenge met oranje verf

Milieuactivisten van Just Stop Oil hebben delen van de prehistorische site van Stonehenge, in het Verenigd Koninkrijk, met oranje verf beklad. De activisten zijn intussen opgepakt. Dat bevestigt de Britse politie.

 

Meer krantenkoppen in België

“Zelfs naar onze vrouwen werd met bier gegooid”: bij de Engelsen reageerden fans na affluiten nog pak erger

Moesten de Rode Duivels het na de alles behalve zaligmakende draw tegen Oekraïne doen met boegeroep, dan was de reactie van de Engelse fans na de trieste bedoening tegen Slovenië (0-0) nog wat anders. Niet alleen bondscoach Gareth Southgate kreeg bierbekers naar zich gegooid toen hij de fans ging bedanken, ook de Engelse spelersvrouwen zagen hoe “vanuit alle hoeken” bekers

Lees meer »

Na Patricia uit ‘B&B zoekt lief’ reageert ook An Lemmens op plotse overlijden van Kurt: “Ik leerde hem kennen als een geëngageerde en zorgzame man”

Kurt, een deelnemer uit het programma ‘B&B zoekt lief’, is onverwacht overleden. Hij stierf door acuut hartfalen, meldt VTM. Kurt zou maandagavond aan de kijker voorgesteld worden in het derde seizoen van ‘B&B zoekt lief’. Patricia, bij wie de man op bezoek ging, reageert aangeslagen: “Hij was altijd lief en respectvol.” Inmiddels reageerde ook An Lemmens, de presentatrice van het

Lees meer »

Dronken vrachtwagenchauffeur rijdt zich vast op kruispunt in Leuven

In het centrum van Leuven heeft een dronken vrachtwagenchauffeur zich vastgereden op een rotonde. Hij bleef maar vooruit- en achteruit manoeuvreren, maar geraakte niet weg. De politie kon de vrachtwagen uiteindelijk wel van het kruispunt wegrijden. De bestuurder wasdronken, hij ontnuchterde in de cel en is zijn rijbewijs kwijt.

Lees meer »

En daar is ook, eindelijk, de zomer

Meer goed nieuws na de winst van de Rode Duivels: tot woensdag blijft het zonnig en warm. Het KMI voorspelt zomerse temperaturen en droog weer. Vanaf het midden van de week groeit de kans op onweer.

Lees meer »

Assange bekent schuld voor Amerikaanse rechtbank

WikiLeaks-oprichter Julian Assange heeft voor de rechtbank op het Amerikaanse eiland Saipan, dat deel uitmaakt van de Noordelijke Marianen in de Grote Oceaan, schuld bekend aan het samenzweren om geheime defensie-informatie te verkrijgen en te publiceren. Met zijn schuldbekentenis bekrachtigde de 52-jarige Assange de deal over zijn vrijlating die hij met de Verenigde Staten heeft gesloten.

Lees meer »

Volksharmonie en Ozark Henry samen op Grensrock: “Mijlpaal in onze geschiedenis”

Op vrijdagavond 28 juni staat de Koninklijke Volksharmonie Menen samen met Ozark Henry op het podium van Grensrock. 60 harmoniemuzikanten begeleiden de gevierde singer-songwriter tijdens een uniek ‘Ozark in harmony’-concert. “Een mijlpaal in onze geschiedenis”, weet voorzitter Dominiek Allaert.
The post Volksharmonie en Ozark Henry samen op Grensrock: “Mijlpaal in onze geschiedenis” appeared first on KW.be.

Lees meer »