Julie Vanloo en Washington Mystics lijden nieuwe nederlaag in WNBA

Na twee overwinningen op rij hebben Julie Vanloo en de Washington Mystics woensdag opnieuw een nederlaag moeten incasseren in de WNBA, de Noord-Amerikaanse basketbalcompetitie voor vrouwen. De Mystics beten met 88-81 (rust: 46-43) in het zand bij Indiana Fever.

Vanloo stond 21 minuten op het parket en kwam daarin tot zes punten, drie rebounds en acht assists. Haar teamgenote Ariel Atkins (27 ptn) werd topschutter van de wedstrijd, maar dat volstond niet voor de zege. Bij Indiana was de inbreng van de drietand Aliyah Boston (22 ptn), Kelsey Mitchell (22 ptn) en fenomeen Caitlin Clark (18 ptn en 12 rebounds) erg belangrijk.

In de tussenstand van de Eastern Conference in de WNBA blijven Vanloo en de Washington Mystics zesde en laatste, met twee zeges in vijftien wedstrijden. Indiana Fever is vierde, met zes overwinningen in zestien duels. Vrijdagavond ontvangen de Mystics voor eigen publiek de Dallas Wings.

The post Julie Vanloo en Washington Mystics lijden nieuwe nederlaag in WNBA is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Hoe Taylor Swift werd meegesleurd in vete tussen prins William en prins Harry: “Ze heeft Meghan Markle afgewimpeld”

Prins William verraste het Britse volk door een ‘casual’ selfie met internationale popster Taylor Swift te delen op zijn sociale media. Hij woonde haar concert bij samen met zijn twee oudste kinderen, en danste erop los. Vanuit het kamp van Harry en Meghan wordt er met de ogen gerold: “William probeert hen te kopiëren”, klinkt het. Maar daar gaat niet

Lees meer »

Bakkerij Laurens in Varsenare zwaait Leentje uit na 42 jaar dienst: “Ze werkte hier al toen wij nog niet geboren waren”

Groot feest zondag bij bakkerij Laurens in Varsenare. Na maar liefst 42 jaar achter de toonbank werd Leen ‘Leentje’ Willems er feestelijk uitgezwaaid met wat bijna een dorpsfeest mag genoemd worden. “Leentje werkte hier voor drie opeenvolgende uitbaters. Ze zorgde ook mee voor onze kindjes en we noemden haar vaak onze ‘plusmama’”, zegt bakkersvrouw Melissa Vande Ryse van bakkerij Laurens,

Lees meer »

Wall Street sluit op record

22:04 De S&P500 sloot op een vers hoogtepunt. Tesla drukte stevig het pedaal in na beter dan verwachte kwartaalverkopen. Eli Lilly profiteerde niet van een goedkeuring van zijn Alzheimer-behandeling.

Lees meer »

Einde van damesvoetbal in Merkem, A-ploeg verhuist naar Oostende

Nadat eerder al bekendraakte dat de eerste ploeg van KSV Diksmuide vanaf volgend seizoen in Oostende gaat voetballen onder de naam KV Diksmuide-Oostende maken ook de dames nu dezelfde verhuis. De eerste ploeg speelt volgend seizoen zijn thuismatchen in het Albertpark, de B- en C-ploeg in Diksmuide. Zo komt er een einde aan damesvoetbal in Merkem.
The post Einde

Lees meer »