Jay Slater (19) na weekend feesten verdwenen op Tenerife: “Hij belde nog dat hij water nodig had en zijn been gesneden had”

Met man en macht wordt op Tenerife gezocht naar de 19-jarige Brit Jay Slater. De tiener was met twee vrienden naar het Canarische eiland gevlogen om een weekend lang te feesten, maar sinds maandagochtend werd niets meer van hem vernomen.

 

Meer krantenkoppen in België

Belgisch gezin met baby verrast door plotse overstroming in Italië, net op tijd gered waarna auto meegesleurd wordt door kolkende rivier

Een Belgisch koppel en hun dochtertje van drie maanden oud werden dit weekend in Italië verrast door het plots stijgende water van een kolkende rivier. Nadat reddingswerkers hen hadden gespot vanuit een helikopter, wisten brandweerlieden de ouders en hun baby op het laatste nippertje te ontzetten. Even later werd hun wagen genadeloos meegesleurd door het wassende water.

Lees meer »

Stad roept op: “Laat ons weten als je hondenpoep ziet op openbaar domein”

Stad Oostende zet de laatste jaren fors in op een nette stad en richt hierbij haar pijlen in het bijzonder op hondenpoep. Dagelijks zijn de stadsdiensten in de weer om de straten netjes te maken en die zo te houden. Met gerichte acties zetten de stadsdiensten nog een tandje bij. Maar ook Oostendenaars kunnen mee strijden door hondenpoep te melden

Lees meer »

Bewoners Wingene en Ruiselede gaan in gesprek tijdens ‘Bespreekb(a)ar’: “Iedereen actief betrekken bij onze toekomst”

CD&V Wingene-Zwevezele-Ruiselede en RKD organiseren op dinsdag 2 juli om 20 uur een ontmoetingsmoment ‘Bespreekb(a)ar’ voor inwoners in zaal Sport en Spel (Tieltstraat 46 A) in Ruiselede.
The post Bewoners Wingene en Ruiselede gaan in gesprek tijdens ‘Bespreekb(a)ar’: “Iedereen actief betrekken bij onze toekomst” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bosbranden in buurt van Athene onder controle

De hevige bosbranden die zondag waren uitgebroken in de buurt van de Griekse hoofdstad Athene “zijn onder controle”. Dat heeft Vassilis Vathrakoyannis, woordvoerder van de brandweer maandag meegedeeld. “Er zijn geen fronten meer actief. Het vuur is ingedamd door de brandweer.”

Lees meer »

China beschuldigt twee oud-ministers van Defensie van corruptie

De Communistische Partij van China (CPC) heeft twee voormalige ministers van Defensie, die al maanden niet meer in het openbaar zijn verschenen, uit de partij gezet wegens beschuldigingen van corruptie. Li Shangfu en Wei Fenghe zijn uit de partij gezet wegens “ernstige schendingen van de partijdiscipline en de wet”, meldde het staatspersbureau Xinhua donderdag.

Lees meer »

Belgisch koppel en hun baby op nippertje gered uit kolkende rivier in Italië terwijl hun auto wordt meegesleurd door watermassa

Een Belgisch koppel en hun baby zijn ternauwernood aan de dood ontsnapt toen ze ingesloten raakten door de kolkende watermassa van de Orco-rivier tussen Montanaro en San Benigno Canavese in de regio Piëmont. Reddingswerkers konden het gezin in de nacht van zaterdag op zondag op het nippertje in veiligheid brengen, waarna hun wagen werd meegesleurd door de kracht van het

Lees meer »

Buurtbewoners genieten van Rammstein met zelfgebouwde stellingen: “Zelf voor ambiance zorgen in plaats van zagen”

De sfeer zat er goed in bij de gasten van Luc en Monique uit Oostende donderdagavond. Hun tuin grenst aan de Oostendse evenementenweide waar Rammstein gisteren optrad. Ze konden van dichtbij de opbouw volgen en Luc bouwde ondertussen zelf zijn eigen VIP-tribune, zitplaatsen inbegrepen. “We maken er hier ook een feest van.”
The post Buurtbewoners genieten van Rammstein met

Lees meer »