Honderden bakken bier in de tuin en een zwembad vol kroonkurkjes: ludieke trouwcadeaus zijn van alle tijden

Een vriendengroep uit Koekelare trok alle aandacht door 700 lege bakken bier tegen de gevel van het kersverse huwelijkspaar Thimen Rogiers en Frauke Struelens te plaatsen. De omvang van de stunt was ongezien, maar ze waren zeker niet de eerste die een bevriend koppel met een ludiek trouwcadeau verrassen na het huwelijksfeest. Een overzicht doorheen de jaren.

Cedric en Celestine ontdekken na huwelijksnacht tweehonderd vastgenagelde paletten aan voorgevel

De vrienden van Cedric Vanacker en Celestine Callewaert uit Hooglede nagelden 200 houten paletten aan hun voorgevel en legden de tuin vol met leeggoed en kroonkurkjes. Op het trouwfeest zelf overhandigden ze het huwelijkspaar al hun voordeur.

Opmerkelijk trouwcadeau in Beveren-Leie: 9.700 flesjes en 400 lege bakken

Sara Haerinck en Korneel Speleers uit Beveren-Leie (Waregem) troffen na hun huwelijksnacht 9.700 bierflesjes op hun terras aan. De 400 lege bakken stonden als een muur rond hun zwembad gestapeld. De bruidegom had de bui al voelen hangen, en had hun huis hermetisch afgesloten.

Van je vrienden moet je het hebben: 4.000 lege bierflesjes als huwelijkscadeau

Bram en Laura uit Zedelgem hadden minder geluk: hun vrienden waren wél binnenin het huis geraakt. In de keuken en woonkamer had de vriendengroep 4.000 lege bierflesjes en honderden ballonnen achtergelaten. Alle ramen en de voordeur werden geblokkeerd door bierbakken.

Vrienden metselen gevel van huwelijkspaartje dicht met bakken bier

De twaalf vrienden van Kevin Blomme en Sofie Verhoyen uit Izegem maakten écht werk van hun trouwcadeau. Ze metsten een muur van 320 bierbakken voor de voorgevel, bezaaiden de tuin – tot in de dakgoot toe – met 7.860 bierflesjes en 150.000 kroonkurkjes. In het zwembad lieten ze tien goudvissen en 1.000 muntjes van 50 cent – stuk voor stuk in een kroonkurkje geperst – achter.

Ludiek trouwcadeau? Til eens een bestelwagen over een huis van 12 meter

Geen (lege) bierbakken voor Jolien Carton en Olivier Willaert uit Rollegem-Kapelle (Ledegem). Hun vrienden tilden de bestelwagen van zelfstandig metser Olivier over hun huis, om die in de tuin te kunnen placeren. Een hele onderneming waar de buurt ferm van onder de indruk was.

Coll

ega’s en vrienden zetten 550 bakken bier en cola voor gevel van gehuwd koppel

De voorgevel van Jan en Lynn uit Roeselare werd verfraaid door 500 bakken bier en cola. De lege flesjes werden meticuleus in de tuin gelegd, volgens een uitgedacht patroon. Tot slot ‘trakteerden’ de vrienden en collega’s het koppel op een nieuw kippenhok én een autowrak op hun oprit.

Vrienden verrassen pasgetrouwd koppel met 150 bierbakken voor hun gevel en twee vijvers vol centen

Kersvers bruidspaar Noémie Wyseur en Dries Berteloot uit Lauwe (Menen) stootten daags na hun huwelijk op een spectaculaire verrassing bij hun huis: KSA-vrienden barricadeerden hun hele voorgevel met 150 bierbakken. De flesjes hadden ze verspreid in de achtertuin. Achterin de tuin maakten ze nog een vijver met daarin 90 euro in kleingeld. Bij de voordeur legden ze nog een vijvertje aan met goudvissen in. Op de koop toe kreeg het koppel nog eens twee kippen cadeau.

The post Honderden bakken bier in de tuin en een zwembad vol kroonkurkjes: ludieke trouwcadeaus zijn van alle tijden is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Zorg er gewoon voor dat ik kan slapen. Maakt niet uit wat er gebeurt”: de laatste dagen van Michael Jackson

Het is intussen vijftien jaar geleden dat popster Michael Jackson op 50-jarige leeftijd overleed. Hoe tragisch ook, z’n dood kwam niet geheel onverwacht voor wie hem die laatste maanden van dichtbij meemaakte. Wie uitte z’n bezorgdheden over z’n geestestoestand? Wat gebeurde er tijdens z’n laatste momenten? Een overzicht van z’n finale weken. “Hij is als een verloren jongetje.”

Lees meer »

Morgen verkiezingen in Frankrijk, maar wat zeggen laatste peilingen? Hoe kijken Fransen naar opmars extreemrechts?

De resultaten van de Europese verkiezingen waren nog maar net bekendgemaakt of de Franse president Emmanuel Macron riep vervroegde parlementsverkiezingen uit. Het extreemrechtse Rassemblement National (RN) had namelijk fors gewonnen en Macron leek te gokken dat hij op die manier de lont uit het kruitvat kon halen. Zal hij daarin slagen? Jelle Frencken van VTM NIEUWS blikt vooruit op de

Lees meer »

Burgemeester Ward Vergote van Moorslede geschorst na veroordeling wegens belangenneming

Ward Vergote, de liberale burgemeester van Moorslede, wordt voor de rest van de legislatuur geschorst uit zijn functie. Dat is vernomen op het kabinet van Vlaams minister van binnenlands bestuur Gwendolyn Rutten (Open VLD). “Het gaat om een grove nalatigheid en strookt niet met de voorbeeldfunctie die een burgemeester heeft”, zegt de minister.
The post Burgemeester Ward Vergote van

Lees meer »

Mauro (13) uit Deerlijk mag zich nu ook opmaken voor een rol in ‘Kruimeltje en de strijd om de goudmijn’: “Ik zie het helemaal zitten”

Enkele weken nadat hij te horen kreeg dat hij de rol van Janneman Darling, de oudste broer van Wendy, mag vertolken in de musical ‘Peter Pan’ van Deep Bridge, mag Mauro Degroote (13) uit Deerlijk zich nu ook opmaken om aan te treden in ‘Kruimeltje en de strijd om de goudmijn’ van REP Entertainment in Nederland.
The post Mauro

Lees meer »

KIJK. Video toont hoe Trump uithaalt naar Biden bij partijtje golf en zegt dat hij uit race zal stappen: “Wat een oude, kapotte hoop rotzooi”

Er zijn beelden opgedoken die laten zien hoe Republikeins presidentskandidaat Donald Trump tijdens een partijtje golf met zijn zoon Barron stevig uithaalt naar president Joe Biden. Trump noemt Biden een “oude, kapotte hoop rotzooi” en zegt dat hij uit de race zal stappen. “Dat betekent dat we Kamala (Harris, de vicepresident, red.) krijgen”, zegt hij.

Lees meer »

Zo’n 1.500 gezinnen missen start match Rode Duivels na kabeldefect: “Alles aan gedaan snel te herschakelen”

Niet dat ze veel van het slaapverwekkende voetbal hebben gemist, maar zo’n 1.500 gezinnen in Kortemark tot Ichtegem en Koekelare misten maandagavond de start van de match van de Rode Duivels tegen Frankrijk. Oorzaak: een aanzienlijke stroomstoring na een kabeldefect. “We hebben er zoals steeds alles aan gedaan om snel te herschakelen, maar dat is niet voor de aftrap gelukt”,

Lees meer »

Bomenaar Thierry (53) zag Joe Biden enkele uren na felbesproken debat: “Daar liep een president over de tarmac”

Enkele uren na het veelbesproken debat tussen een verwarde, stotterende Joe Biden en zijn zelfverzekerde opponent Donald Trump, stond uitgeweken Bomenaar Thierry Wernaers (53) oog in oog met de Amerikaanse president. Dat leek een heel andere Biden te zijn. “Op enkele meters afstand van me stapte een zelfverzekerde president rond”, zegt Thierry, die als ‘delegate’ is uitgekozen om Biden officieel

Lees meer »

Britten wilden en krijgen “verandering”: Labour verplettert Conservatieven en haalt absolute meerderheid

De centrumlinkse partij Labour heeft de Britse verkiezingen met een absolute meerderheid gewonnen, net zoals de peilingen hadden voorspeld. De partij heeft meer dan 326 zetels in het parlement gehaald, waardoor ze niet in een coalitie moet stappen om te regeren. Ook de Liberal Democrats en Reform UK gaan vooruit. De Conservatieven zijn de grote verliezers: zij haalden bij de

Lees meer »