Gezin Marco Borsato voor eerste keer op vakantie zonder de zanger: “Bijzondere week vol emoties”

Leontine Borsato (56), de ex-vrouw van Marco, is voor het eerst in een kwarteeuw op vakantie gegaan met haar kinderen, maar zonder de omstreden zanger. Het gezin minus de huisvader trok naar het Spaanse eiland Ibiza. Dat laat de vrouw weten op Instagram. “We stonden stil bij het gemis, maar konden ook genieten van het hier en nu”, klinkt het in een emotioneel bericht.

 

Meer krantenkoppen in België

Dan toch verkiezingen in Vleteren: Vleteren Actief dient op de valreep lijst in

Vleteren Actief, dat nu met vier zetels in de minderheid zit in de gemeenteraad, diende in allerlaatste instantie toch een lijst in. Gewezen veldwachter Paul Vandendriessche, de laatste veldwachter te paard in Vleteren, en de laatste in heel België, wordt lijsttrekker. Opvallend: van de vier huidige mandatarissen, staat alleen nog Kristof Dejonckheere op de lijst. Ook Nathalie Parret was de

Lees meer »

Ruilbeurs Ingelcaps in De Cultuurfabriek

Op zaterdag 21 september organiseert Ingelcaps een ruilbeurs van champagnecapsules in De Cultuurfabriek in de Kortrijkstraat.
The post Ruilbeurs Ingelcaps in De Cultuurfabriek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Baby overleden met symptomen die wijzen op shakenbabysyndroom

Op 15 september werd een bijna 4 maanden oude baby opgenomen in het UZ Gent. De artsen schakelden de politie in nadat de baby symptomen vertoonde die wijzen op het shakenbabysyndroom. Op 16 september is de baby in het ziekenhuis overleden.
The post Baby overleden met symptomen die wijzen op shakenbabysyndroom appeared first on KW.be.

Lees meer »