Fans die Madonna wilden aanklagen omdat haar concert twee uur te laat begon, laten hun zaak vallen

Madonna zal dan toch niet (opnieuw) worden aangeklaagd omdat ze twee uur te laat aan een concert begon. Twee fans die daarvoor een rechtszaak tegen de Amerikaanse superster hadden aangespannen, trekken hun aanklacht nu in.

 

Meer krantenkoppen in België

Nooit minder verkeersdoden dan in eerste zes maanden van dit jaar, maar wel stijging bij één type weggebruiker

In de eerste zes maanden van dit jaar vielen er in ons land 198 verkeersdoden, het laagste aantal ooit. Dat blijkt uit de driemaandelijkse Verkeersveiligheidsbarometer van verkeersveiligheidsinstituut Vias op basis van gegevens van de federale politie. Ook op de autosnelwegen waren er minder doden dan ooit, wat mogelijk verklaard kan worden door de uitrol van trajectcontroles en de toegenomen filedruk.

Lees meer »

“Na wat hem is overkomen, snap ik dat hij emotioneel is”: waarom verliefdheid uitblijft bij Karlien en Thomas in ‘Blind getrouwd’

Na een aarzelende start duiken Karlien Bongaerts (31) en Thomas Michielsen (31) nu volledig in hun ‘Blind getrouwd’-avontuur. Tijdens hun huwelijksreis in het zonovergoten Mexico groeien ze zichtbaar naar elkaar toe, maar van échte verliefdheid is nog geen sprake. En dat ligt volgens Karlien niet aan de ‘lelijke’ sandalen van Thomas, vertelt ze in ‘TV Familie’. “Ik heb mijn beeld

Lees meer »

Werfmateriaal langs de Leie in Harelbeke blijkt tijdelijke opslagplaats te zijn: “Zo snel mogelijk verder werken”

Op de Harelbeekse gemeenteraad van 16 september kaartte raadslid Koen Opsomer (CD&V) aan dat er al enkele jaren werfmateriaal blijft liggen langs het jaagpad. Schepen Tijs Naert (Groen) gaf toen aan dit na te vragen bij de bevoegde instantie. Geert Weymeis, de regionale communicatieverantwoordelijke van de Vlaamse Waterweg, geeft nu aan dat dit om een tijdelijke opslagplaats gaat.
The

Lees meer »

IN KAART Bijna 100 kinderopvangen sloten de deuren: hoeveel plaatsen zijn er nog in jouw gemeente?

Bijna honderd kinderopvanglocaties in West-Vlaanderen sloten in 2023 de deuren. Ondertussen kwamen er slechts 56 nieuwe initiatieven bij. Vooral het aantal onthaalouders slinkt zienderogen. “Voor een kleinschalige gezinsopvang zijn de uitdagingen groot.”
The post IN KAART Bijna 100 kinderopvangen sloten de deuren: hoeveel plaatsen zijn er nog in jouw gemeente? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Meta-topman Mark Zuckerberg nu tweede rijkste persoon ter wereld

Mark Zuckerberg, de topman van Facebook-moederbedrijf Meta Platforms, is een plek gestegen op de ranglijst van rijkste personen ter wereld. Met een vermogen van ruim 206 miljard dollar heeft hij Amazon-topman Jeff Bezos ingehaald. Daarmee staat hij voor het eerst op de tweede plaats op de Bloomberg Billionaires Index.

Lees meer »