Fans die Madonna wilden aanklagen omdat haar concert twee uur te laat begon, laten hun zaak vallen

Madonna zal dan toch niet (opnieuw) worden aangeklaagd omdat ze twee uur te laat aan een concert begon. Twee fans die daarvoor een rechtszaak tegen de Amerikaanse superster hadden aangespannen, trekken hun aanklacht nu in.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE WK GRAVEL. Van der Poel en Florian Vermeersch snellen er samen vandoor, Stuyven moet passen

Na de zilveren medaille van Lotte Kopecky is het vandaag aan de mannen om jacht te maken op de wereldtitel in het gravel. Met Jasper Stuyven, Tim Merlier en Gianni Vermeersch gingen zonet enkele grote Belgische namen van start. De grootste concurrentie komt ongetwijfeld van Mathieu van der Poel en titelverdediger Matej Mohoric. Wie trekt de regenboogtrui aan in Leuven?

Lees meer »

EXCLUSIEF. De eerste grote confrontatie tussen Bart De Wever en Jos D’Haese: “U bent een mini-Trump.” “En u een communist. U moet mij geen lessen geven”

Over bijna niets zijn de Antwerpse lijsttrekkers Bart De Wever (N-VA) en Jos D’Haese (PVDA) het eens, behalve dat ze het grondig oneens zijn met elkaar. Of het nu gaat over wonen. “U bouwde bij, maar niemand kan het betalen!” Over mobiliteit: “Gratis tickets zijn het stomste dat je kan doen.” Over Gaza: “U wint zieltjes in de moskee. Net

Lees meer »

OverKop-huis voor en door jongeren opent in Hugo Verrieststraat

Vrijdag opende in de Hugo Verrieststraat 2 het OverKop-huis. Een veilige plek waar jongeren van 12 tot 25 terecht kunnen voor een luisterend oor, om vrienden te ontmoeten of gewoon om even zichzelf te zijn.
The post OverKop-huis voor en door jongeren opent in Hugo Verrieststraat appeared first on KW.be.

Lees meer »

Werfmateriaal langs de Leie in Harelbeke blijkt tijdelijke opslagplaats te zijn: “Zo snel mogelijk verder werken”

Op de Harelbeekse gemeenteraad van 16 september kaartte raadslid Koen Opsomer (CD&V) aan dat er al enkele jaren werfmateriaal blijft liggen langs het jaagpad. Schepen Tijs Naert (Groen) gaf toen aan dit na te vragen bij de bevoegde instantie. Geert Weymeis, de regionale communicatieverantwoordelijke van de Vlaamse Waterweg, geeft nu aan dat dit om een tijdelijke opslagplaats gaat.
The

Lees meer »

Negen verkozenen vervangen in gemeenteraad van Zedelgem de voorbije zes jaar: eerste schepen stapte ontgoocheld in politiek op

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… of niet voor de volle zes jaar. Van de 27 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Zedelgem, zetelen er vandaag nog 18 in de gemeenteraad.
The post Negen verkozenen vervangen in gemeenteraad van

Lees meer »

LIVE WK GRAVEL. Van der Poel laat iedereen achter na 70 kilometer, Stuyven bij de achtervolgende groep

Na de zilveren medaille van Lotte Kopecky is het vandaag aan de mannen om jacht te maken op de wereldtitel in het gravel. Met Jasper Stuyven, Tim Merlier en Gianni Vermeersch gingen zonet enkele grote Belgische namen van start. De grootste concurrentie komt ongetwijfeld van Mathieu van der Poel en titelverdediger Matej Mohoric. Wie trekt de regenboogtrui aan in Leuven?

Lees meer »

Vrees voor honderden doden na scheepsramp in Congo

Na een scheepsramp donderdagvoormiddag op het Kivumeer in Congo zijn al 126 lichamen geborgen. Dat zeggen haven- en veiligheidsbronnen. Het schip vervoerde naast passagiers ook goederen. Eerst was sprake van 450 mensen aan boord maar een lokale functionaris zegt tegen het Duitse persagentschap DPA dat er 700 passagiers waren.

Lees meer »

Van dakloos naar eigen nagelstudio: Desteny’s Nails stunt met nail art

Desteny Schoolaert (25) had een moeilijke start in het leven, maar de leergierige en ondernemende vrouw kon uit de armoede ontsnappen door haar creatieve aanleg om te zetten in een eigen zaak. Bij Desteny’s Nails op het Overbekeplein kan je onder meer terecht voor prachtig gedetailleerde kunstnagels die Desteny zelf ontwerpt. “Ik vind rust in tekenen.”
The post Van

Lees meer »

Rusland haalt Taliban van lijst met terroristische organisaties

Rusland heeft besloten de Taliban van de lijst van terroristische organisaties te halen, wat wordt gezien als een belangrijke stap in de normalisatie van de banden met de extremistische beweging. De beslissing is volgens het ministerie van Buitenlandse Zaken “op het hoogste niveau genomen”, bericht staatspersbureau TASS.

Lees meer »

KIJK. Weerman wordt emotioneel tijdens berichtgeving over Milton: “Dit is een ongelofelijk krachtige orkaan”

De Amerikaanse weerman John Morales wordt tijdens zijn berichtgeving over orkaan Milton plots emotioneel. Hij heeft het over de enorme kracht waarmee Milton woensdag of donderdag aan land zal komen in de Amerikaanse staat Florida. “De luchtdruk is met 50 millibar gedaald in tien uur tijd”, zegt hij met een gebroken stem. Nadien zet hij zijn weerbericht voort, maar de

Lees meer »