Sint-Niklaas opent tentoonstelling voor overleden oud-burgemeester Freddy Willockx

In Sint-Niklaas is een tentoonstelling over overleden oud-burgemeester Freddy Willockx geopend. De tentoonstelling is samengesteld na zijn onverwacht overlijden, afgelopen zaterdag. Als eerbetoon heeft Bibliotheca Wasiana, het documentatiecentrum van de stad, oude verkiezingsfolders en krantenartikels tentoongesteld. Die geven een beeld over zijn politieke carrière. 

Meer krantenkoppen in België

Tedesco ook na EK nog bondscoach

Een deel van de publieke opinie mag zich woensdag in Stuttgart tegen bondscoach Domenico Tedesco hebben gekeerd, zonder ongelukken is de Italiaanse Duitser ook na het EK nog op post.

Lees meer »

Actrice Natali Broods: “Slippers aan, tenen in het zand. Alleen dan kan ik ontspannen. De andere dagen van het jaar ben ik in rouw”

“Er zijn in het leven twee soorten mensen. Zij die het perfect alleen kunnen. En zij die altijd hulp nodig zullen hebben. Ik ben de laatste soort.” Natali Broods is een rasactrice en dat komt met een prijs. Alles wat ze voelt, voelt ze maal tien. “Ik pak alles ongefilterd binnen. Het leven op afstand houden: kan ik niet.”

Lees meer »

Koffie, kranten en boeken

De Tieltse schrijfster Ann De Craemer geeft tweewekelijks een inkijk in haar leven.
The post Koffie, kranten en boeken appeared first on KW.be.

Lees meer »